Jennifer L. Armentrout: Obszidián című regénye hány kötetes? Eddig úgy láttam, még az ónix jelent meg?
1. Vagyok.
Igen, tényleg 5 része lesz, de abból az egyik (Shadow, vagy valami ilyesmi a címe) a könyv előzménye lesz.
Nem, a Shadows nem az 5. rész.
0.5 - Shadows. Ez egy 179 oldalas elő novella.
1. Obszidián - a 2013-as Könyvhétre jelent meg.
2. Ónix - a 2013 Karácsonyán jelent meg.
3. Opál - idén, 2014-ben fog kijönni az év második felében, a kiadó oldalán bővebbet megtudhatsz: [link] - Az Elit strart azt jelenti, hogy attól a naptól lehet rendelni a könyvet, de csak a kiadótól. Ez viszont csúszhat. A Premier Pénteken pedig az országos megjelenés történik. De mint említettem, ez csúszhat. Ha az Elit dologgal kapcsolatban lenne kérdésed: [link]
4. Origin - angolul 2013-ban jelenik meg, itthon valószínűleg 2015-ben fog megjelenni.
5. Opposition - az angol megjelenést 08. 05-re tervezik, a magyar megjelenés szerintem 2 év múlva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!