Veronica Roth: A hűség könyvében tényleg meghal Tris a legvégén?
Figyelt kérdés
Mert ha ez igaz akkor el sem olvasom mert én nem tudom így befejezni :(2014. ápr. 8. 17:01
1/11 anonim válasza:
HATALMAS SPOILER A HŰSÉGES VÉGÉRŐL, SAJÁT FELELŐSSÉGRE OLVASNI!
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :(
Lehet én vagyok túl makacs hogy változtassak a döntésemen de nem fogom elolvasni :(
2014. ápr. 9. 15:53
3/11 anonim válasza:
.. :( Én el fogom olvasni, mert olyan idegfeszítően van vége A lázadónak.. Előreláthatólag kiadós sírásnak nézek elébe.
4/11 A kérdező kommentje:
:) Jó olvasást!
2014. ápr. 11. 17:21
5/11 anonim válasza:
Most nem rosszból, de legalább kirakhattad volna, hogy spoiler Veronica Roth: A hűség c. könyvéből. Véletlenül láttam meg ezt a kérdést, és most bogarat ültettél a fülembe...
6/11 A kérdező kommentje:
Bocs:D
2014. jún. 1. 14:45
7/11 N96N válasza:
Tényleg letörölhetnéd ezt a kérdést, mert annyit tettem, hogy beírtam google-ba "Veronica Roth - A Hűséges" , és ezt rögtön kidobta.
Hát mit ne mondjak nagyon nem örültem, hogy még az elolvasás előtt lespoilerezted, ezentúl kérlek legyél másra tekintettel, és épp ezért töröld le, már úgy is megkaptad a választ.
8/11 anonim válasza:
hát asszem megértelek kedves kérdező. most értem a könyv végére és borzalmas amit érzek. ilyen hatással még sosem volt rám könyv. az utolsó fél órát végigbőgtem. meg még azóta is.. nagyon nem fair..
azóta elolvastad?
9/11 anonim válasza:
Édes Istenem Ennyi lanyha finnyás hülyegyereket!Komolyan az a bajod hogy meghal Tris???Ettől (is) egyedi a történet.Sokkal reálisabb ettől az egész.Nincs olyan a valóságban hogy"boldogan élünk mig meg nem halunk".Ha ez nem tetszene neked akkor ahhoz csak gratulálni tudok.Ennyit értek.
10/11 anonim válasza:
Èn is úgy tudom a könyvbe meghal (mèg nem olvastam)de ma nèztem a filmet abban nem annak a vège happy! Bár ezzel a változtatással nálam mèlyre ásták magukat a rendezők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!