Ajanlanátok pár jó könyvet?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok olyan jó/izgalmas/szerelmes könyveket ajánlani ami 12-14 éveseknel való?2014. ápr. 6. 17:21
1/9 Nininiki:* válasza:
Rubinvörös(3részes),Anna a Zöld Oromból,13 ok,Szent Johanna Gimi,Bábel,Akkor szakítsunk,Trónok Harca,ÉHEZŐk VIADALA ♥♥♥ nagyon jó könyv..a film se rossz:),Csillagpor,Fallen(kitaszítva),Lenyűgöző teremtmények(tinikről szól),A burok.....
2/9 zsozsó~ válasza:
Percy Jackson és az Olimposziak
Harry Potter
Útvesztő
Spells,Wings
A lány aki tud repülni
Eragorn
Twilight
3/9 anonim válasza:
Jostein Gaarder: Tükör által homályosan
Emlékek őre
4/9 anonim válasza:
Lúzerek és bálkirálynők <3
Lol könyvek: Rock sztárt kaptam karácsonyra <3,Segítség youtube sztár lettem,Titkok és exek éjszakája
Leiner Laura könyvei:Szent Johanna gimi <3,Bábel,Akkor szakítsunk
Éhezők viadala
Eleven testek
Egy ikerpár titkos naplója(nagyon jó két csaj irja egyszerre)
Alkonyat
Vámpírnaplók
Remélem segíthettem :)
6/9 anonim válasza:
Harry Potter, Szent Johanna Gimi, Fertőzöttek, Gyűrük Ura.
7/9 A kérdező kommentje:
TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon köszönöm! Nagyon sokat segítettetek! Már nem tudtam mit olvasni! Az éhezők viadalát a LOL könyveket és a Leiner könyveket már elolvastam de azért köszike!
2014. ápr. 8. 16:21
8/9 anonim válasza:
Rémségek Cirkusza, szerintem az jó.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!!!
2014. ápr. 15. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!