Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Murakami Haruki mellett...

Murakami Haruki mellett milyen japán íróknak tudnátok a műveit ajánlani?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 00:52
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Igaz, hogy az író nem japán, de egy japán nö meséli el neki a történteket, ami a régi Japánban történt, a Gésák idején.

Arthur Golden - Egy Gésa emlékiratai

Nem tudom, hogy ilyen müfajra gondolsz-e, én japán szerzök közül nem sokat olvastam, inkább csak mangakák müveit, szóval annyira nem ismerem ki magam a japán írók között :)

Azt mondjuk tudom, hogy sokat írnak a csakráról és azok használatáról, tisztításáról és hasonlókról :)

Remélem segítettem, további szép Napot!

2014. ápr. 5. 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:
59%

Akutagawa Ryunosuke

Kimura Rei

Abe Kobo

Tsushima Yuko

Fumiko Enchi

A Fujiwara klán tagjai

Murakami Ryu

Yamada Eimi (ismertebb: Amy Yamada)

Yoshimoto Mahoko

Kirino Natsuo

Most csak így őket tudom felsorolni fejből. Én az összes művét olvastam mindegyiknek, akár megjelent magyarul, akár nem. Én hajlandó voltam lassabban, de angolul vagy japánul is elolvasni őket. (Angolul tudok, a japánhoz fordítót használtam) Ez jó pár könyv. Nem tudnék neked kiemelni. Mindegyik könyvük eléggé magával ragadó, ami nem hagyja hogy letedd. Keress rá a nevükre, nézd végig (szerintem wiki-n fent van) a műveik listáját és amelyik megtetszik ismertető alapján annak nézz utána hol tudod beszerezni. Ajánlani amúgy is elég nehéz úgy, hogy nem tudjuk milyen stílusban kell (mert Haruki is több műfajban írt).

2014. ápr. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!