Milyen filmek és könyvek vannak az Arab nők életéről?
Olyat nem találtam ami pont az arab nők életéről szól, de ezek nagyon közel állnak hozzá, remélem jó lesz. Ayşe: Seherezádé lánya
Betty Mahmudi: Lányom nélkül soha
Azár Náfíszí: A Lolitát olvastuk Teheránban
Jean Sasson: Irak lánya, Majada
Sarah Harris · Barbara Mosallai Bell
Hercegasszony voltam Teheránban
Dr. Qanta A. Ahmed: A láthatatlan nők földjén
A fátyol sikolya című könyvet én is elolvastam, és ennek köszönhetően szerettem bele az arab történetekbe. Hasonló könyv a Hamis szerelem Egyiptomban.
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Most néztem egy filmet, ami egy muzulmán és egy zsidó lány barátságáról szól (vallásuk szerint ellenségek), a film címe az Üdvözítő utak. Ajánlom mindenkinek!
A fátyol sikolya a legszebb szerelmi történet? Az a nő a poklok poklát járta meg, ők nincsenek számba véve, átverték, megerőszakolták, börtönbe zárták, megkínozták, megalázták. Ebben hol a romantika? Undorító népség.....Fanatikusak és elvakultak.
Könyv, trilógia. Igaz történet egy Szaud-Arábiai hercegnőről. A saját naplója lett könyvbe kötve. Hihetetlen és lerakhatatlan 3 könyv.
1: A fátyol mögött
2: A hercegnő 2 lánya
3. A sivatag királyai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!