Könyvek 14 éveseknek?
Ajánlanátok olyan könyveket, amik az ifjúsági irodalomhoz tartoznak, van bennük humoros rész is és szerelem is, de ne csöpögjön a nyáltól?
Már olvastam Jamie McGuire-tól a Gyönyörű és a Veszedelmes sorscsapást, és nagyon tetszett.
Csontváros és a folytatásai. Nekem nagyon tetszett. Van benne jó sok izgalom, főleg a későbbi részekben, humor és egy kis rmantka is van benne. Hogy neked mi számít csöpögősnek azt meg nem tudom. Az éhezők viadalát meg a folytatásait is imádtam, de Leiner Laura könyveit én nem ajánlanám, szerintem (és most lehet, hogy lepontoztok) béna a stílusa, olvastam tőle, és nem valami nagy tehetség... Egy 10-12 éves lánynak még talán oké, de 14 évesen...
Olvass vörös pöttyös könyveket, azok kifejezetten ilyenek.
Én is ajánlanám neked Az éhezők viadala trilógiát, mert nagyon jó! Ezen kívül Cynthia Hand Angyalsors című trilógiája is tetszhet neked.
Amiket még olvastam és jónak tarom:
Stephenie Meyer-Burok
Rick Riordan- Percy Jackson sorozat
Kiera Cass- Párválasztó, Elit (Párválasztó 2)
James Dashner- Az útvesztő (ezt most fejeztem be és nagyon tetszett, egy trilógia első kötete)
Claudia Gray- Evernight sorozat (csak ha szereted a vámpíros könyveket)
Valamint Jennifer Armentrouttól az Obszidián, Ónix (Obszidián2)-ezeket még nem olvastam el de az osztálytársam szerint nagyon jók
És amit most szeretnék elkezdeni az Veronica Roth- A beavatott c. trilógiája.
Remélem tudtam segíteni! 15/L
Szinte minden vöröspöttyös könyv, a könyvmolyképző oldalán keresgélj, biztos találsz olyat ami tetszik.
Emellett én 14 évesen nagyon szerettem a Neveletlen hercegnő könyveket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!