Milyen könyvet vegyek?
Figyelt kérdés
Itt a szünet, szeretnék valami jó könyvet venni. A lénye, hogy hangulatos legyen, fordulatos és jó vastag, hogy ne fejezzem be 1-2 nap alatt:D ötletek?2009. dec. 17. 16:09
1/3 anonim válasza:
Ronda Thompson - Egy vérfarks szupermodell vallomás;)
Ha szereted a Twilight-et,ezt is imádni fogod!:) (remélem jól írtam a címét:)
2/3 anonim válasza:
Twilight, New Moon, Eclipse ezek vastagak és én imádom őket, habár én kiovastam 2 nap alatt, mert magába szívott a könyv :) a Hadd mondjam el... az is nagyon jó csak az nem olyan vastag, viszont ebbe figyelni kell:) Ez 200 oldal a Twilight-new moon- eclipse 600 körül!
3/3 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy,én szeretem a krimiket pl.: Karen Rose: Sikíts értem könyve nagyon izgalmas! Vagy amit az első válaszadó írt Ronda Thompson könyve is nagyon jó, a Twilight saga pedig remek én most olvasom a 3. részét és nem tudom letenni ezenkívül vannak még egyéb könyvek amik nekem nagyon tetszettek ilyenek pl: az Evermore, vagy az Evernight. Vagy pedig J.R. Ward könyveit ajánlanám amik nagyszerűek! Remélem segítettem jo olvasást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!