Nem Tudtok jó könyveket?
Kifogytam az olvasnivalókból. Ajánljatok regényeket! Mindegy milyen, de kéne egy vastag könyv, ami nem untat.
(13 vagyok)
- Julie Bertagna - Exodus 2100
- Brandon Hackett - A poszthumán döntés (ez mondjuk nem 13éveseknek való, de ha szereted a scifi-t szvsz érdemes elolvasnod).
Szent Johanna Gimi
Bàbel
Akkor Szakítsunk
Rock sztárt kaptam karàcsonyra
Titkok és exek éjszakája
Segítség youtube sztár lettem
Neveletlen hercegnő naplója
Hogyan legyünk népszerűek?
Lúzerek és bàlkirálynők
Ezek mind NAGY JÒ könyvek, bátran ajánlom:)
13/L
Miért?Könyörgöm miééért? Oké, ezt most túl dramatizáltam, de akkor is miért vannak mindenhol,ugyanazok a könyvek? Miért írják le az összes ilyen "Milyen könyvet ajánlotok" kérdéshez, az SZJG-t? Gondolom a kérdezők nem barlanglakók és hallottak már róla. Tekintettel arra,hogy még a csapból is az SZJG folyik, és gondolom, a kedves kérdező is elolvasta már.( Ha nem elnézést)
Egyébként, én is ismertebb könyveket tudok csak írni, de, azért mégsem annyira népszerűek mint a fentebb említett könyv.
Kendare Blake-Vérbe öltözött Anna,Rémálmok lánya
Mats Strandberg-A kör, a Tűz( a Kulcs a harmadik része, de az még nem jelent meg,ha jól tudom, angolul se,mellesleg ebben van pár komolyabb dolog..)
Katie Alender: A rossz lányok nem halnak meg( ezt még én sem olvastam, de nem lehet rossz)
Michelle Read: Vámpírakadémia (ez egy hatrészes könyv, filmet is csináltak belőle)
Remélem használható ötleteket írtam, és nem haragszik meg senki a fentebbi kirohanásomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!