Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem Tudtok jó könyveket?

Nem Tudtok jó könyveket?

Figyelt kérdés

Kifogytam az olvasnivalókból. Ajánljatok regényeket! Mindegy milyen, de kéne egy vastag könyv, ami nem untat.

(13 vagyok)

2014. márc. 19. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

- Julie Bertagna - Exodus 2100

- Brandon Hackett - A poszthumán döntés (ez mondjuk nem 13éveseknek való, de ha szereted a scifi-t szvsz érdemes elolvasnod).

2014. márc. 19. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Szent Johanna Gimi

Bàbel

Akkor Szakítsunk

Rock sztárt kaptam karàcsonyra

Titkok és exek éjszakája

Segítség youtube sztár lettem

Neveletlen hercegnő naplója

Hogyan legyünk népszerűek?

Lúzerek és bàlkirálynők

Ezek mind NAGY JÒ könyvek, bátran ajánlom:)

13/L

2014. márc. 19. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért?Könyörgöm miééért? Oké, ezt most túl dramatizáltam, de akkor is miért vannak mindenhol,ugyanazok a könyvek? Miért írják le az összes ilyen "Milyen könyvet ajánlotok" kérdéshez, az SZJG-t? Gondolom a kérdezők nem barlanglakók és hallottak már róla. Tekintettel arra,hogy még a csapból is az SZJG folyik, és gondolom, a kedves kérdező is elolvasta már.( Ha nem elnézést)

Egyébként, én is ismertebb könyveket tudok csak írni, de, azért mégsem annyira népszerűek mint a fentebb említett könyv.

Kendare Blake-Vérbe öltözött Anna,Rémálmok lánya

Mats Strandberg-A kör, a Tűz( a Kulcs a harmadik része, de az még nem jelent meg,ha jól tudom, angolul se,mellesleg ebben van pár komolyabb dolog..)

Katie Alender: A rossz lányok nem halnak meg( ezt még én sem olvastam, de nem lehet rossz)

Michelle Read: Vámpírakadémia (ez egy hatrészes könyv, filmet is csináltak belőle)

Remélem használható ötleteket írtam, és nem haragszik meg senki a fentebbi kirohanásomért.

2014. márc. 19. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
*Richelle Mead bocsánat félre írtam.
2014. márc. 19. 20:19
 5/6 dragonkalo ***** válasza:
James Dashner:Az Útvesztő
2014. márc. 20. 20:39
 6/6 anonim válasza:
Spirit Bliss- Árnyékvilág, Kígyók sziszegése
2014. ápr. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!