Kik a 74. éhezők viadala kiválasztottjai a könyv alapján?
Figyelt kérdés
Hiába keresem, mindenhol csak azt találom, hogy a filmben hogy hívják a szereplőket, de nekem a könyvbeliek kellenének. Valaki le tudná őket írni körzetek szerint?
Nagyon megköszönném, mert nincs kedvem emiatt újraolvasni. :)
2014. márc. 17. 18:40
1/5 anonim válasza:
Nem derülnek ki a nevek csak az első két körzeté.
2/5 Prym válasza:
má hogy ne derülne ki??
olvastad egyáltalán a könyvet? nem tudjuk meg az összesnek a nevét de a nagy részét említi Katniss. nem tudom fejből, leírom amire emlékszem (nem vagyok könyvközelben)
Peeta és Katniss (12.) (remélem ez egyértelmű volt)
Ruta és Tresh (11)
cato és clove (2.)
Marvel (ő nyírta ki Rutát)
Glimmer (1. ?)
lehet hogy később írok majd még
3/5 anonim válasza:
A 74. ben Katniss nem kíváncsi arra, hogy kiket kell kinyírnia, szóval egy csomó névre nem is figyel. A későbbiekben az életben maradóknak beceneveket kezd el adni magában, ezért hívják az egyik vörös lányt Rókaarcúnak. Mivel a könyv az ő szemszögén át mutatja meg a dolgokat, ezért van egy csomó információ amit nem tudunk meg.
4/5 anonim válasza:
Kihagytam a 11. körzetet, 12. egyértelmű volt, nem? Marvel neve a második kötetből derül csak ki, a többieké (versenyzők kétharmada) sosem.
5/5 A kérdező kommentje:
értem köszi:)
és igen, a 12. körzet egyértelmű volt, csak elfelejtettem írni...
2014. márc. 19. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!