Tudnátok ajánlani tényleg jó könyveket? 14/L
Inkább olyat ami nem fantasy, valami meghökkentő jól jönne, vagy valami olyasmi ami után mondjuk te más szemmel néztél a világra, vagy sok tapasztalatot szereztél belőle?
Köszönöm :)
Szia!:)
Nemrég láttam egy filmet, ami nagyon nagy hatást gyakorolt rám.Nem amerikait,hanem magyart.A címe Nyugalom volt.Bartis Attila azonos című könyve alapján készült.n tervezem,hogy mostanban elolvasom a könyvet.Neten meg lehet találni, én le is töltöttem.Előre szólok, hogy vannak benne trágár mondatok és hát egyéb más is...De én bátran ajánlom a filmet és a könyvet is.Egy anya és felnőtt fia kapcsolatról szól.Eléggé felkavarja az érzéseket, nagy lélektani hatása van.Esetleg ha írsz üzenetet és érdekel írok meg róla:)
14/L
Janne Teller: Semmi
Összeszorította a szívem, nem engedte el a könyv végéig és még napokig bennem motoszkált a köny üzenete, mondandója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!