Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki olvassa már Leiner Laura...

Ki olvassa már Leiner Laura új könyvét, az Akkor szakítsunk-at?

Figyelt kérdés

Tetszik nektek?Voltatok a dedikáláson?Hol tartotok a könyvben?Ki a kedvenc szereplőtök?Szjg vs. Akkor szakítsunk?Bábel vs. Akkor szakítsunk? :)

Bocsi a sok kérdésért...:)

2014. márc. 8. 19:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszett, dedikáláson nem voltam, kiolvastam péntek este, Szilkó, az SzJG jobban tetszett, a Bábel kb ugyanannyira tetszett. :)
2014. márc. 9. 21:58
 12/28 anonim ***** válasza:
36%

leiner laura örökké az univerzum legeslegjibb írója/írónője

bárki bármit is mond

az hazudik

én amgy voltam a dedikáláson, és annnyian voltak, hogy ahh

de kivártam.és megérte

laura összes könyve a legjobb könyvek :))

2014. márc. 10. 13:01
 13/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Megy a zöld!;)

2014. márc. 10. 16:48
 14/28 anonim válasza:
Szakadtam a könyvön... Amennyit Norbi és Lia szerencsétlenkedtek...:D Egynapos volt,Szilkót nagyon bírtam, a körömlakkos /hellö/ résznél pedig konkrétan folyt a könnyem. <3 Bábel, SZjg, Akkor szakítsunk forever
2014. márc. 10. 22:03
 15/28 A kérdező kommentje:

:)

Megy a zöld!!!

Jöhetnek még!!:)

2014. márc. 11. 18:23
 16/28 anonim ***** válasza:
Igeeen nayon tetszett, főleg a humora. Sajnos dedikálásra nem tudtam menni. Én 2 nap alat olvastam ki. A kedvenc szereplőm ("mij" meglepő ta-ta-ta-tamm) Szilkó :DDD Azok a beszólások :'D "Az én kocsimban nincsenek boldog emberek!" Komolyan ezeknél már a könnyem folyt. Amúgy meg Nekem mindigis az SZJG lesz a best szóval az nekem jobban tetszett de ez is és a Bábel is brutál jó! Talán az Akkor Szakítsunk egy hanygányival jobb de nekem mindekttő nagyon tetszett. Szóval csak ennyi. :) "Szilkóforevör" :DDD
2014. márc. 11. 19:09
 17/28 A kérdező kommentje:

Köszi!!!:)

Várom még a válaszokat!!

2014. márc. 13. 21:10
 18/28 anonim válasza:
Én sem voltam a dedikáláson. :( Viszont nagyon tetszik!!!!!!!! Leiner Laura újra zseniálisat alkotott!!!! Nekem kb. mindenki a kedvenc szereplőm, de talán a legjobb Ákos és Szilkó. Mondjuk szerintem az SzJG és a Bábel jobb lett, mint az ASz.
2014. márc. 15. 17:05
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!!Megy a zöld kéz!!

Jöhetnek még!!!

:))

2014. márc. 16. 20:37
 20/28 anonim ***** válasza:

Még nem fejeztem be, de eddig így néz ki a sorrend:

1. Bábel

2. Akkor szakítsunk

3. Szjg

Nem voltam dedikáláson.

2014. márc. 22. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!