Ki olvassa már Leiner Laura új könyvét, az Akkor szakítsunk-at?
Figyelt kérdés
Tetszik nektek?Voltatok a dedikáláson?Hol tartotok a könyvben?Ki a kedvenc szereplőtök?Szjg vs. Akkor szakítsunk?Bábel vs. Akkor szakítsunk? :)
Bocsi a sok kérdésért...:)
2014. márc. 8. 19:19
11/28 anonim válasza:
Nagyon tetszett, dedikáláson nem voltam, kiolvastam péntek este, Szilkó, az SzJG jobban tetszett, a Bábel kb ugyanannyira tetszett. :)
12/28 anonim válasza:
leiner laura örökké az univerzum legeslegjibb írója/írónője
bárki bármit is mond
az hazudik
én amgy voltam a dedikáláson, és annnyian voltak, hogy ahh
de kivártam.és megérte
laura összes könyve a legjobb könyvek :))
13/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
Megy a zöld!;)
2014. márc. 10. 16:48
14/28 anonim válasza:
Szakadtam a könyvön... Amennyit Norbi és Lia szerencsétlenkedtek...:D Egynapos volt,Szilkót nagyon bírtam, a körömlakkos /hellö/ résznél pedig konkrétan folyt a könnyem. <3 Bábel, SZjg, Akkor szakítsunk forever
15/28 A kérdező kommentje:
:)
Megy a zöld!!!
Jöhetnek még!!:)
2014. márc. 11. 18:23
16/28 anonim válasza:
Igeeen nayon tetszett, főleg a humora. Sajnos dedikálásra nem tudtam menni. Én 2 nap alat olvastam ki. A kedvenc szereplőm ("mij" meglepő ta-ta-ta-tamm) Szilkó :DDD Azok a beszólások :'D "Az én kocsimban nincsenek boldog emberek!" Komolyan ezeknél már a könnyem folyt. Amúgy meg Nekem mindigis az SZJG lesz a best szóval az nekem jobban tetszett de ez is és a Bábel is brutál jó! Talán az Akkor Szakítsunk egy hanygányival jobb de nekem mindekttő nagyon tetszett. Szóval csak ennyi. :) "Szilkóforevör" :DDD
17/28 A kérdező kommentje:
Köszi!!!:)
Várom még a válaszokat!!
2014. márc. 13. 21:10
18/28 anonim válasza:
Én sem voltam a dedikáláson. :( Viszont nagyon tetszik!!!!!!!! Leiner Laura újra zseniálisat alkotott!!!! Nekem kb. mindenki a kedvenc szereplőm, de talán a legjobb Ákos és Szilkó. Mondjuk szerintem az SzJG és a Bábel jobb lett, mint az ASz.
19/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!Megy a zöld kéz!!
Jöhetnek még!!!
:))
2014. márc. 16. 20:37
20/28 anonim válasza:
Még nem fejeztem be, de eddig így néz ki a sorrend:
1. Bábel
2. Akkor szakítsunk
3. Szjg
Nem voltam dedikáláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!