Milyen könyvet ajánlanátok nekem, ha?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elég sok szépirodalmi művön átrágtam magam, és most szeretnék valami könnyedebbet olvasni, tehát legyen szórakoztató, de azért értelmes. 15/L vagyok, de ez ne tévesszen meg senkit a mindenféle felkapott "vöröspöttyes" könyvek nem igazán hatnak meg. Mostanában nagyon tetszettek pl. Nick Hornby írásai (az összes megvolt, amit csak meg tudtam szerezni ;) ), Matthew Quicktől a Napos oldal, Lauren Olivertől a Mielőtt elmegyek. Mit ajánlanátok?2014. febr. 27. 16:23
1/5 anonim válasza:
Én Leiner Laurától A Szent Johanna Gimi-t olvasom.9 kötete van.Szerintem nagyon jó. :D
2/5 A kérdező kommentje:
Már olvastam, és hát... azon kívül, hogy vicces, nem sok értéket tud felmutatni, legalábbis szerintem.
2014. febr. 27. 21:06
3/5 luna444 válasza:
Jamie McGuire-Gyönyörű sorscsapás! nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom!
5/5 anonim válasza:
Hát, én nagyon szeretem az Éhezők viadalát, és csak ajánlani tudom.
Néha, ha rövidebb olvasmányra vágyok, akkor Agatha Christie-könyveket szoktam olvasni, de azok kicsit régiesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!