Csernus Imre A nő és a Cs. I. A Férfi c. könyveiről mi a véleményetek? Jó ajándék lehet egy olyan férfinek akinek amúgy nincs gondja magával?
Röviden ha meg tudnátok fogalmazni, hogy mit váltott ki belőletek, miről szól?
Előre köszönöm válaszokat.
Az első válaszoló vagyok :)
A Bevállalja? könyve a tv-műsorárol szól, válogatott beszélgetések vannak benne, ill. olyanok is, amik adásban nem mentek le. A Drogma a különböző függőségekről, ill. a doki mindennapi munkájáról (vagyis, hogy mit dolgozott anno 6-8 évvel ezelőtt), A Nő általánosságban az emberekről, szituációkról, élethelyzetekről, de inkább a nőkre koncentrálva. A Férfi c. könyve még beszerezés alatt van :)) (de gondolom hasonló lehet, mint A Nő)
Kimaradt a Ki nevel a végén? c. könyve, de erről nem tudok mit mondani, ezt a könyvét nem olvastam, mivel nem vagyok érintett a témában, (gyereknevelés) szerintem nem is fogom...
Szerintem a Bevállalja? és a Drogmát boltban már nem lehet kapni, de a neten biztos meg lehet rendelni.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, a Drogma egy kicsit nehezebb, halványabb a többi Csernus-könyvnél, azt inkább csak 'rajongóknak', de a többit nyugodtan ajánlom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!