Amerikai képregényeket Magyarországon hogyan tudok a legegyszerűbben beszerezni?
Főleg DC képregényeket szeretnék venni, azon belül is Batman, Nightwing és hasonlóakat. Ennek mi a legegyszerűbb és legolcsóbb módja? Ebayen már nézegettem, de ott nem mindenki postáz külföldre, és a postaköltség amúgy is húzós. Aztán találtam még ezt az oldalt: [link]
Itt ingyenes a posta, de a képregényeket többszörös áron kínálják. Van valaki, aki szokott venni külföldről, és tudna segíteni?
Szerintem itthon nem nagyon van olyan forgalmazó aki ezzel foglalkozik. Nem nagy divat a képregény még magyarul sem.
Szóval ha valamit akarsz akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni.
Én a helyedben elkezdenék kérdezősködni az ismerőseim körében, hogy jár-e valaki külföldre dolgozni vagy tervez-e utazni és vele lebeszélni, hogy mit keressen.
Esetleg ha van a közeledben valamilyen nagyobb könyvesbolt megérdeklődni, hogy foglalkoznak-e ilyennel. Persze erre nem sok esélyt látok.
Ha külfölről akarsz rendelni, alaposan kösd föl a gatyádat. Sajnos az utóbbi időben sokat gyengült a forint, így a dollár/euró átváltási ára az egekben. Másrészt a szállítási költség sem olcsó...sőt, ha az Unión kívülről rendelsz, akkor lehet, hogy még meg is vámolják a csomagod...
Nekem amúgy van 1-2 eladó amerikai képregényem, köztük sok DC-s is, küldök hamarosan neked egy listát privátban...
Üdv!
Ha valaki esetleg olvassa ezt, úgy látszik megtaláltam a megoldást. Most bukkantam erre az oldalra: [link]
Lehet, hogy rendelek tőlük, így elsőre megbízhatónak tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!