Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A szerelmes könyveket hol...

A szerelmes könyveket hol kell keresni a könyvtárakban?

Figyelt kérdés
van szépirodalom ,mese részleg stb.. hol vannak a romantikus kötetek? bocsi a hülye kérdésért de nem szoktam sűrűn könyvtárba járni. + írnátok jó romantikus könyveket? + siker könyveket.
2014. febr. 15. 17:09
 1/2 anonim válasza:
Ahová én járok felnőtt könyvtárba ott abc sorrend szerint rendszerezik a könyveket így nincs külön ilyen részleg. Amúgy én szeretem Nora Roberts könyveit, vagy Susan Mallerytől a Buchanan sorozatot, és ott vannak még Jennifer Blake könyvei. Amúgy tölhtesz is le könyveket pl. a Canadahunról. Ingyen van csak regisztrálni kell.
2014. febr. 15. 18:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Könyvtártól függ. Például a FSZEK KK alapvetően két részen tárolja az ilyen könyveket, egyrészt a Böngészdében lehet tematikus polcokon keresni - itt értelem szerint a szerelmes vagy romantika részleget kell keresni. A másik a Szabadpolc, ott ABC szerint találhatóak (ezek inkább a klasszikusok). A többi könyvtárban is ez a két lehetőség létezik, vagy van külön romantikus polc, vagy ABC-rendben keresed a kiválasztottat.

Ha nem sűrűn jársz könyvtárba, akkor javaslom a könyvtárosokat segítségül hívni. Jobban tudnak segíteni, mert lehet, hogy ez és ez a könyv pl. a kaland polcra került, egy romantikus ihletésű történelmi regény a történelmi polcon van, mások sima szabadpolcosak, és így tovább. (Mint az említett KK... egy szerző három műve három külön helyen volt. Pont romantikus tematika.)

2014. febr. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!