Alyson Noel Evermore és Blue Moon könyveinek folytatása mikor jelenik meg magyarul?
Figyelt kérdés
Azt láttam, hogy angolul még két része van. Annyi lesz összesen? (A következő könyv címe Shadowland, a negyediké Dark Flames.)
Most fejeztem be a Blue Moon-t és teljesen kész vagyok a vége miatt...
2009. dec. 8. 19:15
1/13 anonim válasza:
Shadowland
Evermore 3. része
megjelenés (USA):
2009. nov. 17
Szóval nagyon friss könyv...
Szerintem kb. amikor a Breaking Dawn... Az pedig nyár közepe fele... ha jól tudom... de az biztos nyár...
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
Már nagyon várom!
2009. dec. 12. 15:52
3/13 anonim válasza:
én nem tudom biztosra, de ha már angolul megvan a könyv akkor csak idők kérdése, hogy legyen kalózfordítás rajta a neten, szóval nem hinném, hogy nyárig kéne várnod a folytatással:P
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem kalózban is jó, mert már nagyon tudni szeretném hogy mi lesz!!!!
2009. dec. 30. 10:33
5/13 anonim válasza:
en is ezt a konyvet keresem,de meg magyarul idaig sehol nem talaltam...
6/13 anonim válasza:
Halihó:d jó hirrel szolgálhatok, legalábbis félig jóval, forditom és lassan eljutok már a feléig.. naon jó könyv ez a shadowland, jól haladok vele, ha elkészül felrakom a netre. remélem még magyar megjelenése előtt elkészülök, mert nemtudom pontsan annak dátumát sem.. de sztem elkészül:D
7/13 A kérdező kommentje:
Ó de ügyes vagy!
Ha meglesz, akkor elküldöd nekem ugye?
Nagyon örülnék neki!!!!!
2010. jan. 13. 20:21
8/13 anonim válasza:
Ha meglessz elküldöd nekem is???
9/13 anonim válasza:
ha leforditottad légyszi nekem is küld el sokat jelentene a szürke hétköznapokban :3
evril888@windowslive.com
10/13 anonim válasza:
Szióka! Nagyon ügyi vagy!:D De hogyha nem lenne nagy baj,akkor én is szeretném elkérni majd a könyvet vmitől!:) Előre is köszönöm! email címem:kissancsa90@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!