MANGA! Milyen yaoikat fordítottak már le magyarra? És hol tudnám megvenni őket?
Könyv formában szerintem nem létezik yaoi manga magyarul. Még a normál mangákra is rizikót vállaltak be, míg nem volt elfogadott/keresett ez Magyarországon, gondolod, van olyan kiadó, amelyik bevállalt volna egy yaoit?
Yaoi magyarul max fan fordításban létezik. Keress yaois fan oldalakat pl. yaoiarts, Bishounen Paradise.
Vannak magyar kiadású yaoi mangák. Amit bármelyik könyvesboltban megtalálsz, azok a Vázlatok, Magányos Csillag (L'étoile solitaire) illetve A tiltott szerelem szigete, de a Gravitation pár kötetét is meglelheted néhány helyen. Ami még esetleg yaoit tartalmaz nyomokban, az a Bukottak holdja.
Magánkiadásban eddig a BLush antológia két kötete jelent még meg, ami yaoi, azok 100% magyarok, de ettől függetlenül érdemes beléjük lapozni, ezeket viszont csak conon tudod beszerezni (legalábbis amennyire én tudom).
Magányos Csillag és Vázlatok, Fumax kiadó.
fumax.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!