Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen fordulatot NE tegyek a...

Milyen fordulatot NE tegyek a történeteimbe?

Figyelt kérdés

én kis novellákat írogatok, de a bnőm mondja h annyira kiszámíthatóak.

Légyszi írjátok le, h melyek már az elcsépelt csavarok!

2009. dec. 8. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

pl. a Happy End...

Legalábbis ez kiszámítható... h. van két egymástól tök távol álló emberke akik a legjobb barátok vagy esetleg szerelmes pár lesz...

Vagy 2 ellenséges csaj a legjobb barátokká válnak...

Vagy... h. a főszereplő mindig megmenekül... tudom h. ez kicsit morbid... de ez tényleg uncsi már, hogy mindig él... én szoktam írni olyanokat, hogy a főszereplő meghal... stb...

Hirtelen ennyi jutott eszembe

2009. dec. 8. 22:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi ebből csak annyit szoktam belerakni, h egy pasi meg egy csaj barátok aztán... most pont egy olyat írok ami nagyon szomorú lesz vagyis.. lelkleg
2009. dec. 9. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Vámpírok ne legyenek benne, mert lassan az kábé olyan alapság a könyveknél/regényeknél, mintha tényleg vérszopók rohangálnának az utcán.
2009. dec. 10. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
semmi vakság,amnézia,vámpírság,lebénulás,terhesnek való tettetés,és én már ezeket a szuper képességgel rendelkező szereplőket sem szeretem(gondolat olvasás,repülés,halottakkal való suttogás...)
2009. dec. 11. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Hát, ha ilyenen gondolkodnod kell, inkább hagyd az egészet.
2009. dec. 11. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj, ha a főszereplőnek, esetleg másnak természetfeletti képességei vannak. Én az ilyeneket jobban szeretem, mint a simákat, mert több a lehetőség. És csatlakoznék az elöttem szólóhoz: Tényleg nem baj, ha nem happy end.Szerintem ez különlegessé teszi, mert álltalában minden történetet happy enddel zárnak. És ha jól megírod, jobban fognak emlékezni rá az emberek. pl.:Írtál egy olyat, ami tényleg jó történet volt, a vége happy end lett, és írtál egy olyat, ami szerinted nem lett olyan jó, mint a boldog történet, viszont volt benne valami, vagy úgy írtad meg, h jó sok ember elsírta magát rajta. A szomorúra sokkal jobban emlékezni fognak.
2009. dec. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!