Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 18 éven felülieknek! Elolvasná...

18 éven felülieknek! Elolvasnátok ezt a részt és írnátok véleményt? Örülnék neki! Köszi.

Figyelt kérdés

Egy beépített kémről szól, aki éppen a kijelölt helyre megy:

"Leszállt a buszról. Hátán a táskája. Körbenéz és újból a kezében lévő I-podra pillant. Hol lehet az a park? Itt csak házak vannak! A francba! – gondolja idegesen. Még az is eszébe jut, hogy valakit meg kellene kérdeznie, de megelőzték. Egy idősebb asszony korábban szólítja meg:

- Hát te meg ki fia borja vagy? De megnőttel? – mondja azzal a magas hangján.

Jó napot! Egy házat keresek. Egy nagy fehér házat, a 78-as házszámmal. –muszáj felvennem a szerepem, és igyekeznem nem lebukni! Megint!

- Haaaaaaaa? – kiáltott még magasabb hangon a néni. - Hangosabban mert én már tudod öreg vagyok és már nem jó a hallásom! Azt mondtad, hogy lázad van?

Mi? Ettől a banyától semmit nem fogok megtudni. Erőssen félrehall. Le kellene valahogy rázni.

- Nem vagyok beteg! Köszönöm a segítséget, már tudom, hogy hová kell mennem. A viszont látásra! – és amilyen gyorsan csak tudott hátatt fordított neki és elindult.

- Szívesen fiam! De nem kellene lázasan járkálnod! Menjél haza, igyál meg egy jó, forró mézes teát, feküdj be az ágyadba és aludt ki magad! Meg a harcicusokat! – még hallotta az érdekes tájszólását, de valahogy nem nagyon érti.

Tett néhány lépést amikor egy kereszteződésen találta magát. Körbenézett. Az egyik oldalon ott volt valami zöldes terület. Lehet, hogy ez a park? A másik oldalon volt egy nagyobb téglatest alakú ház, üzlettel a földszintjén. A leírásban is valahogy így van.

A harmadik oldalon volt egy szürkés ház. Elég nagynak tűnt a többi kisebb házhoz képest. Ez biztos, hogy nem fehér. De kitudja?

Mindig is utáltam, amikor elküldtek ilyen felderítő akciókra. Ezt miért nem csinálja a felderítő egység? Miért pont nekem kell minden ilyen stupydságot megcsinálnom?

A jó viszont az, hogy eltűnhetek a világ elől több időre is, hónapokig küldözgetik a fizetésem bónuszokkal együtt, mert azt hiszik be vagyok épülve és veszélyes lenne elmennem a rendőrségre, hogy jelentéseket adjak le!

Biztos ez lesz az, sehol máshol nem láttam egyetlen fehérnek látszó házat sem. – gondolta, miután körbement a falun. Nem is tartott sokáig. Hát akkor kezdődjön a játék!"

2014. febr. 11. 16:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a 18 éven felüli kiírásért! Egy másik részt akartam kiírni, de meggondoltam magam! Sajnálom!
2014. febr. 11. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Igeidők és személyek össze-vissza keverednek, ez szarvashiba, erre habként a tortán jön még egy adag helyesírási, központozási baki.
2014. febr. 11. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Stupydság???
2014. febr. 14. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon rövidek a mondatok. Nem tud hány éves vagy, de én csak 13, és nálam írták a rövid mondatokat. És ezt korrigáltam is, és a leghosszabb mondatod 9-10 szóból áll. De olyan is van ahol mindössze 2 nyavalyás szavacska szerepel a mondatocskáidban. De tényleg, ezeket már becézni kell. Az alap tetszik, de nem rohannék egy boltba se, csak hogy megvegyem a könyvet.
2014. febr. 22. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
tudom*** (bocs, ha gyorsan gépelek, néha csak megsimogatom a gombokat és nem írja le :D)
2014. febr. 22. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!