18 éven felülieknek! Elolvasnátok ezt a részt és írnátok véleményt? Örülnék neki! Köszi.
Egy beépített kémről szól, aki éppen a kijelölt helyre megy:
"Leszállt a buszról. Hátán a táskája. Körbenéz és újból a kezében lévő I-podra pillant. Hol lehet az a park? Itt csak házak vannak! A francba! – gondolja idegesen. Még az is eszébe jut, hogy valakit meg kellene kérdeznie, de megelőzték. Egy idősebb asszony korábban szólítja meg:
- Hát te meg ki fia borja vagy? De megnőttel? – mondja azzal a magas hangján.
Jó napot! Egy házat keresek. Egy nagy fehér házat, a 78-as házszámmal. –muszáj felvennem a szerepem, és igyekeznem nem lebukni! Megint!
- Haaaaaaaa? – kiáltott még magasabb hangon a néni. - Hangosabban mert én már tudod öreg vagyok és már nem jó a hallásom! Azt mondtad, hogy lázad van?
Mi? Ettől a banyától semmit nem fogok megtudni. Erőssen félrehall. Le kellene valahogy rázni.
- Nem vagyok beteg! Köszönöm a segítséget, már tudom, hogy hová kell mennem. A viszont látásra! – és amilyen gyorsan csak tudott hátatt fordított neki és elindult.
- Szívesen fiam! De nem kellene lázasan járkálnod! Menjél haza, igyál meg egy jó, forró mézes teát, feküdj be az ágyadba és aludt ki magad! Meg a harcicusokat! – még hallotta az érdekes tájszólását, de valahogy nem nagyon érti.
Tett néhány lépést amikor egy kereszteződésen találta magát. Körbenézett. Az egyik oldalon ott volt valami zöldes terület. Lehet, hogy ez a park? A másik oldalon volt egy nagyobb téglatest alakú ház, üzlettel a földszintjén. A leírásban is valahogy így van.
A harmadik oldalon volt egy szürkés ház. Elég nagynak tűnt a többi kisebb házhoz képest. Ez biztos, hogy nem fehér. De kitudja?
Mindig is utáltam, amikor elküldtek ilyen felderítő akciókra. Ezt miért nem csinálja a felderítő egység? Miért pont nekem kell minden ilyen stupydságot megcsinálnom?
A jó viszont az, hogy eltűnhetek a világ elől több időre is, hónapokig küldözgetik a fizetésem bónuszokkal együtt, mert azt hiszik be vagyok épülve és veszélyes lenne elmennem a rendőrségre, hogy jelentéseket adjak le!
Biztos ez lesz az, sehol máshol nem láttam egyetlen fehérnek látszó házat sem. – gondolta, miután körbement a falun. Nem is tartott sokáig. Hát akkor kezdődjön a játék!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!