Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan, milyen oldalról?

Cinti016 kérdése:

Honnan, milyen oldalról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék megrendelni egy könyvet az internetről. :) Tudnátok kommentbe írni olyan oldalakat, ahol meg lehetne rendelni, és megbízható? / Michael Jackson - Holdséta könyvet szeretném. /

Már nagyon meg akarom szerezni, és gondoltam megrendelem.

Köszönöm előre is! :)

2014. febr. 11. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy az általad keresett könyv megvan -e, de a libri.hu meg a bookline.hu megbízható.
2014. febr. 11. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Librin már megtaláltam, és a bookline oldalon is.

Csak nem tudtam, hogy pl. a Libri megbízható-e. Libri-t választom, onnan hamarabb kiszállítják, ha minden igaz.

Köszönöm szépen a válaszod. :)

2014. febr. 11. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden nagyobb könyváruház online rendelése megbízható, különben országos botrányt kapnának a nyakukba. Az lehet probléma, hogy a kiszállított példány állapota nem megfelelő (Libri eljátszotta már párszor), de ezt meg kötelességük ingyen kicserélni, ha nem megoldható, akkor 8 napon belül elállási jogod van.
2014. febr. 11. 16:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Hogyhogy nem megfelelő? Pl, hogy eltépődött, koszos, ilyenek?

A bookline megbízhatóbb akkor? :)

Csak az a baj, hogy annak a kiszállítási ideje kb 8-10 nap. :S

2014. febr. 11. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
A Bookline-nál kaptam én már félbetépett könyvet, de általánosságban jobb, mint a Libri, ott gyakoribb a borítóhibás könyv. (Elnyomták, színhibás vagy megütődött. Szakadt, koszos könyvet nagyon ritkán küldenek, inkább a szállítás során sérül.) Viszont ezek az esetek nem a többség, ha a szállítási idő lényegesebb, rendelj a Libritől.
2014. febr. 11. 18:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Rendben.

Ugye házhoz szállítást szeretnék. És ha kihozzák, kimegyek, ott nem lehet rögtön a kapuban megnézni a könyvet, hogy rendben van-e, amíg még nem fizetem ki? :) Vagy ilyesmit nem lehet tenni? Mert nem akarok egy olyan könyvért fizetni, aminek aztán tényleg van valami baja.

2014. febr. 12. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!