Olyan könyvet keresek, amiben az írásnak szerepe van. Ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Az a lényeg,hogy az írás bármilyen formában szerephez jusson.
pl. Eco:A rózsa neve, vagy levélregények...
Iskolai feladat,kérlek segítsetek!
2009. dec. 6. 20:26
1/8 anonim válasza:
ömm írás mint mi?
úgy írás, mint jelek összessége, amiket olvasni lehet, vagy írás, mint amit az írók művelnek?
Nekem egy könyv jut eszembe: Stephen King: Halálos árnyék. Ebben egy író egykori írói álneve és alteregója valahogy életre kel, és gyilkolászni kezd. :) Bocsi, ha nem épp az, amire gondoltál.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
A tanárom sem fogalmazott egyértelműen,mikor kiadta a feladatot.Például ha mondjuk egy levél befolyásolja az eseményeket.Vagy az írás bármilyen más formája.
2009. dec. 7. 11:06
3/8 anonim válasza:
Goethe: Az ifjú Werther szenvedései ez is egy levélregény
4/8 anonim válasza:
Kingnek egy csomó könyve íróról szól..Ott van pl.a Tortúra,Rémkoppantók..
5/8 anonim válasza:
Jó, azért írtam a Halálos árnyékot, mert abban maga az írás is fontos szerepet játszik, nem csak az író.
7/8 anonim válasza:
E.L Königsburg: Szavak nélkül
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,már megoldottam!:)
2009. dec. 10. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!