Ajánlanátok könyveket nekem? (több infó lent)
Gyakorlatilag csak nem rég jött nekem ez az olvasni akarok érzés, és egyre több könyvet olvastam mostanában (öhm, kb 10 :D) de eddig valóban nem olvastam semmit, kötelezőket is végig-szenvedtem, félbehagytam, el se kezdtem.. 16/L
Szóval ezért lenne kicsit nehéz, mert igazándiból nem tudom milyen könyvek érdekelnék, elég vegyesen olvastam őket, úgy konkrétan ezeket:
The Iron Fey - Julie Kagawa /nem jut eszembe a magyar cím></
Széthullott Birodalom - Mark Lawrence
Obszidián /+ Ónix, még nem jutott a kezembe/ - Jennifer Armentrout
Fertőzöttek(Virals) - Kathy Reichs
Simon Elekes - Tökéletes Kémia
Menedék - Ann Aguirre /folytatását megvettem, de eltűnt a könyv:S/
Nem vagyok sorozatgyilkos /+ Szörnyeteg úr/ - Dan Wells
/kötelezőként az Üvöltő szelek is elég élvezhető volt/
szóval ráfoghatjuk, hogy elég vegyes, és szeretnék olvasni valamit, de most nem találok semmit:S szívesen olvasok fantasy szerűséget, ha az valóban jó, és nem valami klisés sztori, nem bánom a durva kifejezéseket /sőt szívesen olvasok olyat, amiben találhatóak káromkodások/. Vámpírokat ne!><
A másik kritikus pont, nem nagyon találkoztam még E/3-s könyvekkel, elkezdtem a Csontváros-t, de nagyon pártolója vagyok az E/1-nek..:)
Barátnőm kérésére megpróbálom még egyszer majd, de.. meglátom:)
Ha még mindig olvasod, és létezik ilyen könyv, vagy amit nagyon ajánlanál, szívesen utánanézek:)
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Ha bármi kérdésed lenne még, nyugodtan leírhatod!:))
Szent Johanna gimi-Leiner Laura
A burok
CSúfok,szépek,különlegesek:trilógia
Louis Lowry könyvek
Percy Jackson könyvek
Mentsük meg Júliát
13 okom volt
...
Leiner Laura könyveit érdemes elolvasni!
A Szent Johanna Gimi
Bábel
És az új könyve ami márciusban fog kijönni: Akkor szakítsunk...
Csak ajánlni tudom :)
Christopher Paolini : Eragon, Elsőszülött, Brisingr, Örökség
Aprilynne Pike : Wings-Szárnyak, Spells-Varázsigék, Illusions-Illúziók, Destined-Elrendelve
Kemese Fanni : A napszemű Pippa Kenn
Shannon Hale: A Suttogó
Gail Carson Levine: Elátkozott Ella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!