Tudtok ajánlani jó könyveket egy 13éves lánynak?
Attól függ milyen az ízlése.. A Szent Johanna Gimi-t ha még nem olvasta mindenféleképpen azt vagy a Bábelt esetleg.
Az Anna és a francia csók is jó könyv, viszont ennél még jobb a Gyönyörű Sorscsapás is. Esetleg ha fantasy akkor: Végzet ereklyéi, Éhezők viadala, Rossz lányok nem halnak meg :) ezek mind jók
lélektársak Skj
éjszaka háza sorozat
bíborhajú a boszorkányfénye
Az éhezők viadalát olvastam, ha még nincs meg neki vedd meg a 3-ik részt. Azt mondját a Párválasztó - Kiera Cass -tól valamennyire hasonlít rá ( a leírás alapján annyira mint én Sylvester Stallone-ra, mondjuk a kiválasztottak stímelnek )
de nézd meg azt is, nekem tetszik, a "látottak" alapján. Hát igazából nem hasonlít sem az ÉV-re sem a könyvtolvaj-ra, de nekem még tetszik a Mag Cabot - Airhead. Vagy a Percy Jackson könyvsorozat. De ajánlom még az előttem szólókat, SZJG, (ha ebből egyet megveszel és tetszeni fog neki, akkor elég sok pénzt fognak mind a 8 sorozatra költeni...) Bábel (újabb Leiner Laura könyv, ha március 3-ka után lesz a szülinapja, megtudod neki venni az akkor megjelenő könyvet)és egyéb remek könyvek vannak még. Írd be a google-be, hogy könyvajánlók, vagy könyvajánlók blogspot.hu. :)
Tépődések (Molnár Tóni)
Ez egy kicsit komolyabb, filozofikusabb könyv, de a korosztályának megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!