Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet vegyek neki?

Milyen könyvet vegyek neki?

Figyelt kérdés
Milyen könyvet vegyek egy 15 éves lánynak? Korához képest komolyabbakat is olvas.
2009. dec. 5. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni,hogy mit értesz komolyabb alatt.Történelmi regények? Inkább filozófikusak? Vagy milyen? Esetleg tudod mi a kedvence?

Egyébként én például szeretem Müller Pétert és Ken Follett-et.Nyugodt szívvel ajánlom őket.

2009. dec. 5. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ennyi idősen olvastam az Anna Karenyinát, de ha túl komolynak gondolod, akkor a Lowoodi árva mindenképpen jó lesz (Bronte).
2009. dec. 5. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
twilightot szereti esteleg? a 15 éves lányok nagytöbbsége szereti a sorozatot
2009. dec. 6. 00:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is 15 éves lány vagyok, és komolyabbakat olvasok. Én pl imádtam Ken Follett-től A Katedrális-t, Dan Brown-tól az Angyalok és Démonokat, és A Da-Vinci-kódot, Stephen King-től A Halálsoron-t, Wilbur Smith-től A folyó istenét, A hetedik tekercset, és A mágus-t, vagy J.R.R Tolkien-től a Babót(ami a gyűrűk ura előzetese: azt meséli el, h hogy találta meg Bilbó a gyűrűt, és 1 csomó hivatkozás van a gyűrűk urában, amit e nélkül nem lehet érteni.) és a gyűrűk urát. Remélem segíthettem.:)
2009. dec. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!