Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Terry Goodkind könyvek?

Terry Goodkind könyvek?

Figyelt kérdés

Megnéztem a legend of the seeker c. sorozatot és most szeretném elolvasni a könyveket is. Lehet baromi béna vagyok de sehol nem találtam meg magyar fordításban a neten. Tudna eetleg vki küldeni nekem linket ahonnan le tudnám tölteni?

Köszi

2009. dec. 5. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Megértem a lelkesedésed. Én is a sorozat megnézését követően kezdtem el vadászni Terry Goodkind könyveit. Szó szerint vadászni, merthogy kapni sehol nem lehet. Néha egy-egy rész megvásárolható, de a teljes sorozatra esély sincs.

Maradt az ebook. Most a nyolcadik történetrész 2. könyvénél járok. Nekem tetszik. A filmsorozat kicsit más. A könyvnek és a filmnek is megvan a maga varázsa, előnye és hátránya.

Szerintem a könyv is tetszeni fog.

És akkor jöjjön a lényeg: innen letöltheted.

[link]

Ha ez nem jön össze, akkor ajánlom a Kanadai magyarok fórumát. De ott feltételei vannak a letöltésnek: 48 óra várakozási idő, 20 értelmes hozzászólás (amit legkönnyebben szójátékban lehet megszerezni).

Jó olvasást!

2009. dec. 6. 10:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! A canadahunt már megtaláltam de de ott ezek a feltétételeknem voltak vmi szimpik XD.

Köszi mégegyszer!

2009. dec. 7. 17:30
 3/5 anonim válasza:

[link]

itt lehet megrendelni a magyar kiadótól

2011. júl. 11. 13:53
 4/5 Pj0tr válasza:

Az a honlap elég fapados. Nem tudom, honnan tudnám megrendelni. Nem tudom, hogy él-e még egyáltalán az az email cím :S

Kerestem a neten és még találtam egy mobil számot, de már nem hiszek benne. Két különböző email címet találtam. Ami az oldalon van meg egy axelerósat...

Én a könyvek után néztem meg a sorozat 1. évadát, de hatalmas csalódás volt a könyv után :(

2011. dec. 7. 14:03
 5/5 Ezüstliliom válasza:

Lehet, hogy fapados az a honlap, de most is él, és megbízhatóan lehet postai csekken a pénzt befizetve megrendelni a könyveket. Én minden kötetet így rendeltem. Aki rendel, legyen türelemmel, mert olykor nincs épp raktáron az általa rendelt kötetből, de mindenképp meg fogja kapni!

A sorozat nekem is csalódás volt. Következetlen és hatásvadász. (Az a ruha Kahlanon!:/ ) Szerintem a könyvek sokkal jobbak.

2013. máj. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!