Terry Goodkind könyvek?
Megnéztem a legend of the seeker c. sorozatot és most szeretném elolvasni a könyveket is. Lehet baromi béna vagyok de sehol nem találtam meg magyar fordításban a neten. Tudna eetleg vki küldeni nekem linket ahonnan le tudnám tölteni?
Köszi
Megértem a lelkesedésed. Én is a sorozat megnézését követően kezdtem el vadászni Terry Goodkind könyveit. Szó szerint vadászni, merthogy kapni sehol nem lehet. Néha egy-egy rész megvásárolható, de a teljes sorozatra esély sincs.
Maradt az ebook. Most a nyolcadik történetrész 2. könyvénél járok. Nekem tetszik. A filmsorozat kicsit más. A könyvnek és a filmnek is megvan a maga varázsa, előnye és hátránya.
Szerintem a könyv is tetszeni fog.
És akkor jöjjön a lényeg: innen letöltheted.
Ha ez nem jön össze, akkor ajánlom a Kanadai magyarok fórumát. De ott feltételei vannak a letöltésnek: 48 óra várakozási idő, 20 értelmes hozzászólás (amit legkönnyebben szójátékban lehet megszerezni).
Jó olvasást!
Nagyon szépen köszönöm! A canadahunt már megtaláltam de de ott ezek a feltétételeknem voltak vmi szimpik XD.
Köszi mégegyszer!
Az a honlap elég fapados. Nem tudom, honnan tudnám megrendelni. Nem tudom, hogy él-e még egyáltalán az az email cím :S
Kerestem a neten és még találtam egy mobil számot, de már nem hiszek benne. Két különböző email címet találtam. Ami az oldalon van meg egy axelerósat...
Én a könyvek után néztem meg a sorozat 1. évadát, de hatalmas csalódás volt a könyv után :(
Lehet, hogy fapados az a honlap, de most is él, és megbízhatóan lehet postai csekken a pénzt befizetve megrendelni a könyveket. Én minden kötetet így rendeltem. Aki rendel, legyen türelemmel, mert olykor nincs épp raktáron az általa rendelt kötetből, de mindenképp meg fogja kapni!
A sorozat nekem is csalódás volt. Következetlen és hatásvadász. (Az a ruha Kahlanon!:/ ) Szerintem a könyvek sokkal jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!