Milyen szépirodalmi könyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Jelen pillanatban nem olvasok semmit,de szeretnék minél előbb nekiállni egy könyvnek,csak nincs időm hétköznap könyvtárba menni,az otthon fellelhető készleteket pedig kivégeztem. Előre is köszönöm a válaszokat! 14/L2014. jan. 25. 21:03
1/7 anonim válasza:
Ha szépirodalom kell akkor tessék :D
Mark Twain:
Egy jenki Arthur király udvarában
Tom Sawyer
Hucklebery Finn
Koldus és királyfi
Tamási Áron :
Ábel trilógia
Miguel de Cervantes :
Don Quijote
Szabó Magda :
Abigél
Kerétsz Imre :
Sorstalanság
Miguel de Cervantes
Don Quijote
Rymont :
Parasztok
Ezeken kívül ott van még a Tamás bátya kunyhója illetve Shakespeare minden mennyiségben .
2/7 anonim válasza:
Kertész Erzsébet: Vilma doktorasszony, A lámpáshölgy, Elisabeth, Szonya professzor
Ende: Momo
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek megy a zöld kéz. Bár az elsők közül mindet olvastam már és mind nagy kedvencem,de találtam a második között ismeretlent és szerencsére fent van a neten pdf-ben,úgyhogy neki is látok olvasni. Köszönöm! :)
2014. jan. 25. 22:04
4/7 anonim válasza:
Elsők közül mindent olvastad akkor itt az ideje Pynchonra, Faulknerre, Sartrera, Musilra, Mannra, Joycera, Zamjatyinra, Solohovra és társaikra gyúrni mert még van 4 éved egyetem előtt addig minnél többet kell olvasni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 26. 10:27
6/7 anonim válasza:
Alessandro Baricco - Novecento (pár év múlva majd olvashatsz tőle mást is, most még korai lenne szerintem)
Rachel Joyce - Harold Fry valószínűtlen utazása
Kari Hotakainen - Az életkereskedő
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jan. 29. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!