Hogy lehet az, hogy Holden Caulfield-ot felvették egy "elit" iskolába?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a Pencey előtt, ha minden igaz, már három iskolából kellett eljönnie. Vagy magától jött ki, vagy kirúgták. Akkor mégis hogy lehet az, hogy felvették őt egy viszonylag jóhírű, neves iskolába? Értem én, hogy ő utálja, és folyamatosan mondogatja, hogy itt mindenki megjátssza magát, és annyira nem is tisztességes az iskola, mint mindenki gondolja, de valószínűnek tartom, hogy három iskola után (gyenge tanulmányi eredménnyel) nem veszik fel. Kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol.2014. jan. 23. 18:57
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem kirúgták..de amúgy én nem emlékszem, hogy olyan nagyon csóró lett volna...igaz, gazdag sem volt.
2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem emlékszem tisztán, hogy az előző iskolákból kirúgták -e, lehet mindet ő hagyta ott, de az biztos, hogy nem volt jó tanuló.
Hm. Mondjuk csóró valószínűleg nem volt, sőt, ha jól rémlik, viszonylag gazdag családból is származik. Hát, igen, talán ez is lehet a baja, az apjáék jó sokat dolgoznak, vele meg nem foglalkoztak.
2014. jan. 23. 19:05
3/8 anonim válasza:
Nem volt jó tanuló, de eszes kölök volt, ezzel a tanárai is tisztában voltak ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Ez tény. De azért, mert eszes kölyök vagyok, jó tanuló meg nem, most nem vennének át egy magasabb színvonalú iskolába. :D
2014. jan. 23. 19:08
5/8 anonim válasza:
Én felvennélek :D Nálam nem a jegyeid számítanának, hanem feltennék pár keresztkérdést XD
6/8 A kérdező kommentje:
hát köszönöm neked XDDD
2014. jan. 23. 20:12
7/8 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy fizették a szülei a tandíjat.
8/8 anonim válasza:
Amúgy, azt sem írta, hogy nem volt pénzük, azért gondoljunk csak bele akinek az 50-60-as években saját autója volt, az igenis gazdagnak számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!