Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sophie Jordan:Firelight...

Sophie Jordan:Firelight Valaki ismeri?

Figyelt kérdés
Nem rég jelent meg ez a könyv itthon a VP könyvek közt. Most olvasom és brutálisan jó :) viszont van neki több része(+2) és arra lennék kíváncsi valaki tud e valamit arról h itthon folytatni fogják e történetet. Mert már volt olyan könyv,amibe belrszerettem vártam a harmadik részét,és nem jelent meg 4 év után sem. Úgyhogy ezért kérdem. Valaki ismeri amúgy a könyvmoly képző kiadót? Csakhogy esetleg nem tud valaki ilyenekt megkérdezni tőlük.. Olyan aki személyesen is ismer olyat aki náluk folgozik.
2014. jan. 22. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

A Facebook oldalukon 90%-ban válaszolnak a kérdésekre.

De jelenleg most minden ilyen jellegű kérdésre (mikor jelenik meg ez meg az) azt mondják, hogy még nem tudnak semmit sem ígérni, mert a 2014-es tervük még nem végleges.

Van olyan sorozatuk, ami akadozik a kiadásban, de a legtöbbet folyamatosan megjelentetik.

2014. jan. 22. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen a választ! :)
2014. jan. 22. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Van több része? Amikor olvastam (igazából már 2-szer olvastam el) nagyon megragadott, azt hittem csak egy könyv, ami vastag és szerelem van benne. De nem ez valami egészen más iszonyú jó könyv, tehát bocs ,hogy ide teszem fel a kérdést de hol kaphatom meg a 2 részt?
2015. szept. 18. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!