Mi a Galaxis Utikalauz Stopposoknak a vege?
Nagyon kivancsi vagyok a vegkifejletre, de a konyvet unalmasnak talalom es nincs kedvem elolvasni. Valaki leirna, hogy kiderul-e a vegso kerdes, amire a valasz 42, illetve, hogy kiderul-e valami erdekes a vegen?
Koszonom!
A végső kérdésre a válasz 42. Mivel pontositani kell a kérdést hogy pontosabb választ kapj, ezért a fejlettebb faj (egerek) készitettnek egy szimulációt a bolygógyárban, ez lesz a Föld.
A program fut (számunkra jelenleg is) de pár perccel a program lefutásának befejezése elött sajnos a Vogonok lerombolják a Földet.
Van még több része, egész pontosan 5 könyv (sőt, sokak szerint 7) de ha az elsőt unalmasnak találtad akkor a többi egyre kevésbé fog érdekelni, egyre bonyolultabb lesz, szerintem a végére már nonstop fűvezett írás közben.
Igen, ez gyakorlatilag az első könyv. Ezt el is olvastam, csak arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz az a kérdés, amit meg kell keresniük?
Amire a válasz 42.
Ó, értem. Tehát akkor a könyv olvasása közben végig erre vársz, aztán a végén azt mondja, hogy nem fogjuk megtudni a választ?
Háááát.. okké :D
Azért nagyon köszönöm a válaszodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!