Anita Blake rajongók! Hány könyvből áll a sorozat?
Figyelt kérdés
Én most olvasom a harmadikat, de kezdek megkattani. Valaki lője le nekem a poént: összejön Jean-Claude-al??2009. dec. 3. 13:36
1/7 anonim válasza:
Hát ez nem egészen ilyen egyszerű.
2/7 anonim válasza:
19 kötet van jelenleg angolul, magyatul 14 jelent meg eddig, de folyamatosan írja az írónő és folyamatos a magyar fordítás is.
3/7 A kérdező kommentje:
19?? jujj!! Hát akkor én még igencsak az elején vagyok...
Köszi, hogy írtál!!
1. hozzászóló!
Nem ilyen egyszerű? Szóval huza-vona lesz, igaz? Akkor gondolom hasonló lesz a helyzet a többi könyvben is, mint eddig. (4.-ig)
2009. dec. 4. 14:26
4/7 anonim válasza:
1. vagyok: Azt biza nem kötöm az orrodra, hogy milyen huza-vona lesz, de ez nem az a klasszikus kétszereplős játék :D
5/7 A kérdező kommentje:
Nem kötöd az orromra?! :)) Gonosz vagy... Nem bírtam már, és beleolvastam a 14.ik elejébe... Jujjjj... Nem sokat értettem belőle, de ez érdekes. 2 pasival él és fekszik le? Két alakváltóval, nem? De van valami Jean-Claud-dal is, nem? És azt hiszi hogy terhes, de nem tudja hogy kitől... Hááát, nem tudom, hogy mit mondjak... 2 pasi + lehet, hogy egy vámpír?? Hát, nem unatkozhat...
2009. dec. 7. 13:31
6/7 anonim válasza:
jahjaj.... még nem tudsz semmit... szerintem huzz bele én imádom ;) 15öt elolvastam magyarul. de itt van több a könyvekről: www.mapetite.gportal.hu jó szórakozást! ;)
7/7 anonim válasza:
Ami magyarul megjelent,azt én elolvastam! :) Nem is egyszer! Remélem előrébb jutottál már,mert tényleg sokat nem tudsz még... :) A Telihol Kávézó után lesz csak izgalmas a történet.... :D A Sápadt Holdtól meg már... (meglepi)!!!
Izgulj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!