Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy könyvet (regényt) írok,...

Egy könyvet (regényt) írok, mi a véleményed a róla?

Figyelt kérdés

- Meleg van !

- Farkas ember vagy , vagy nem ?

- És az azt jelenti nem lehet melegem ? "Hülye" Vérszívó majom !

- Ha nem lenne itt a húgod ... Esküszöm az édesanyámra arra aki kiszívta a "víremet" , esküszöm hogy két részre törném a torkodat .

- Álmodik a nyomor ... "paraszt vámpír"

A veszekedés folytatódott főhőseink között , cifrábbnál cifrább mondatok hangzottak el amiket most mi nem részletezünk ... Ugyanis most vissza utazunk a régmúltba ... egészen odáig ahol a fönt említett farkasember s a vámpír barátságot kötött ...

15.század Magyarország ... Mátyás a magyarok nagy Királyának évszázada . A Király Budán ült várában a trónszékén ... kopogtattak a palota ajtaján , s ki volt ott ? Ki állt a kapuban ? ... Nem más állt ott mint ... Bocsánatot kérek kedves olvasóim nem emlékszám már rá ki állt ott de nem is lényeges . Az már viszont igen lényeges hogy ez a valaki aki nem tudom pontosan ki egy levelet hozott a királynak ( Ja , igen. .. már megvan egy "postás" volt) . A levélben a következő állt :

" Gyer király uram itt hol nagy Kinizsi Pál harcol itt a messzi Tisza alatt délre itt egy vámpír ütött tanyát s nőket s gyermekeket fogyaszt ebédre ... feleségem Erzsébet báróné is áldozatul esett e gonosz szörnynek , kérlek jó uram gyere minél előbb

Szakóci Miklós főbáró "

2014. jan. 19. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Finom leszek: a színvonala megegyezik azzal amit nemrég húztam le a wc-n,talán az egy kicsit jobb is volt.Ez még iskolai fogalmazásnak is harmatgyenge lenne.
2014. ápr. 14. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez fura, még sosem éreztem ilyet.... Komolyan fájt ahogyan olvastam. Az a sok " " engem nagyon idegesitett. Szerintem ez nagyon rossz...
2014. júl. 13. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!