Mit ajánlanátok neki?
Sógorom rendőr, nagyon szeret olvasni (szolgálatban is), szereti a bűnügyi regényeket, krimiket (hisz rendőr).
Szereti Trurko könyveit is. Kérlek írjatok ebben a témában címeket, mert ezt szeretnék neki venni neki Karácsonyra.
Vegyél neki pár rendőrös vagy bűnügyös filmet/sorozatot.
Filmnek ott van pl. a Csontdaráló (vígjáték, és szerintem k****a jó), A remény rabjai (sokak szerint a legjobb film, imdb-n is az 1.).
Én személy szerint Dennis Lehane könyveit ajánlanám. Nyomozás, feszültség, emberi érzelmek és reakciók, rejtély. Szerintem nagyon jó.
Magyarul az alábbiak jelentek meg:
- Titokzatos folyó
- Vihar-sziget
- Egy pohárral a háború előtt (Kenzie-Gennaro sorozat 1.)
- Sötétség, fogd meg a kezem (Kenzi-Gennaro sorozat 2.)
A Titokzatos folyóból már készült film, a Vihar-sziget filmbemutató, ha jól tudom 2010. februárban lesz. A Kenzie-Gennaro sorozat 5. kötetéből (Gone, Baby gone) készült a Hideg nyomon című film.
Szerény véleményem szerint a filmek is nagyon jók, de a könyvek nekem jobban tetszettek.
Remélem, hogy tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!