Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit ajánlanátok neki?

Mit ajánlanátok neki?

Figyelt kérdés

Sógorom rendőr, nagyon szeret olvasni (szolgálatban is), szereti a bűnügyi regényeket, krimiket (hisz rendőr).

Szereti Trurko könyveit is. Kérlek írjatok ebben a témában címeket, mert ezt szeretnék neki venni neki Karácsonyra.

2009. dec. 2. 19:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Trutko
2009. dec. 2. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Vegyél neki pár rendőrös vagy bűnügyös filmet/sorozatot.

Filmnek ott van pl. a Csontdaráló (vígjáték, és szerintem k****a jó), A remény rabjai (sokak szerint a legjobb film, imdb-n is az 1.).

2009. dec. 2. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél neki Vavyan Fable könyvet. A tapasztalataim szerint a férfiaknak is szokott tetszeni és általában rendkívül szórakoztatóak. Ajánlom a Halkirálynő vagy a Vis Major sorozatot.
2009. dec. 4. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én személy szerint Dennis Lehane könyveit ajánlanám. Nyomozás, feszültség, emberi érzelmek és reakciók, rejtély. Szerintem nagyon jó.

Magyarul az alábbiak jelentek meg:

- Titokzatos folyó

- Vihar-sziget

- Egy pohárral a háború előtt (Kenzie-Gennaro sorozat 1.)

- Sötétség, fogd meg a kezem (Kenzi-Gennaro sorozat 2.)

A Titokzatos folyóból már készült film, a Vihar-sziget filmbemutató, ha jól tudom 2010. februárban lesz. A Kenzie-Gennaro sorozat 5. kötetéből (Gone, Baby gone) készült a Hideg nyomon című film.

Szerény véleményem szerint a filmek is nagyon jók, de a könyvek nekem jobban tetszettek.

Remélem, hogy tudtam segíteni.

2009. dec. 5. 07:02
 5/5 anonim válasza:
CS Miami helyszínelős könyvek? Max Allen Collins könyvek?
2009. dec. 26. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!