Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvek valóak nekem?

Milyen könyvek valóak nekem?

Figyelt kérdés

Amiket olvastam és tetszettek: Harry P., Bábel,Az élet játéka. stb. körübelül ilyenek...tudom,h mindegyik más -más műfaj,de szeritnem az nem lényeg.szóval ezek tetszettek.miket ajánlanátok ezekből kifolyólag?

12/l

2014. jan. 15. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szerintem neked nagyon tetszene Meg Cabot-tól a Hívószám 1-800 sorozata, de ugyanettől az írótól a Jinx, és az Egy Igazi Amerikai lány is 'bejönne'.

Vagy Lois Lowry-tól A Fiú. Én most ezt olvasom:P

Remélem tudtam segíteni:)

12/L

2014. jan. 15. 18:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia.Köszi,tényleg sokat segítettél.jónak tűnnek ezek a könyvek..köszi.

ha még tud valaki valamit,akkor még szívesen várom az ötleteket

2014. jan. 15. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Varázskör sorozat (egy mágusnak tanuló srác kalandjai. más mint a harry potter, de az alapkoncepció szerintem hasonló). Azt hiszem ez 8 kötetből áll. Vékonyabb könyvek.

Narnia Krónikái - ez 7 kötetből áll és rövidek.

Philip Pullman-tól az északi fény / arany iránytű és a további két kötet amiknek most nem jut eszembe a címe..

Ezek ifjúsági művek, bár én személy szerint bármelyik korosztálynak ajánlom.

2014. jan. 15. 20:51
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. jan. 15. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg Cabot-tól a Hívószám 1-800 sorozatot én is ajánlom, nekem ez a kedvencem könyvem :) De ajánlom tőle a Mediátort is. Talán tetszene a Maximum Ride, Hűvösvölgyi suli, Szent Johanna Gimi, D.A.C.
2014. jan. 16. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia megint 1.-ső vagyok. :)

Szívesen. Igen én is ajánlom a Hűvösvölgyi sulit, de szerintem a történet hasonlít a SZJG-höz. Neked még ajánlanám Jacqueline Wilson regényeit is, és itt kiemelném a Micsoda anyát ? , Titkokat és A Tesóm nem semmit, ellenben evvel a 'kiemeléssel' mindegyik könyve fantörpikus.

Christine Nöstlinger Gréti története /3 kötetes sorozat/ is nagyon jó könyv.

Ugyanettől az írónőtől Ilse Janda (14) története is full jó:)

Nekem Mellissa Marr Veszélyes játéka is a szívemhez nőtt. Sajna a többi könyvét nem olvastam, szóval arról nem tudok nyilatkozni.

Ha esetleg találsz egy olyan blogot amin jó a történet, az is jó olvasmány lehet. Nekem is van blogom...:)Ha érdekel elküldöm a linkjét.:3

2014. jan. 17. 18:19
 7/7 hosszúhajú ***** válasza:

Szabó Magda: Abigél

Erich Kastner: Két Lotti

2014. jan. 30. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!