Milyen könyvek valóak nekem?
Amiket olvastam és tetszettek: Harry P., Bábel,Az élet játéka. stb. körübelül ilyenek...tudom,h mindegyik más -más műfaj,de szeritnem az nem lényeg.szóval ezek tetszettek.miket ajánlanátok ezekből kifolyólag?
12/l
Szia, szerintem neked nagyon tetszene Meg Cabot-tól a Hívószám 1-800 sorozata, de ugyanettől az írótól a Jinx, és az Egy Igazi Amerikai lány is 'bejönne'.
Vagy Lois Lowry-tól A Fiú. Én most ezt olvasom:P
Remélem tudtam segíteni:)
12/L
Szia.Köszi,tényleg sokat segítettél.jónak tűnnek ezek a könyvek..köszi.
ha még tud valaki valamit,akkor még szívesen várom az ötleteket
Varázskör sorozat (egy mágusnak tanuló srác kalandjai. más mint a harry potter, de az alapkoncepció szerintem hasonló). Azt hiszem ez 8 kötetből áll. Vékonyabb könyvek.
Narnia Krónikái - ez 7 kötetből áll és rövidek.
Philip Pullman-tól az északi fény / arany iránytű és a további két kötet amiknek most nem jut eszembe a címe..
Ezek ifjúsági művek, bár én személy szerint bármelyik korosztálynak ajánlom.
Szia megint 1.-ső vagyok. :)
Szívesen. Igen én is ajánlom a Hűvösvölgyi sulit, de szerintem a történet hasonlít a SZJG-höz. Neked még ajánlanám Jacqueline Wilson regényeit is, és itt kiemelném a Micsoda anyát ? , Titkokat és A Tesóm nem semmit, ellenben evvel a 'kiemeléssel' mindegyik könyve fantörpikus.
Christine Nöstlinger Gréti története /3 kötetes sorozat/ is nagyon jó könyv.
Ugyanettől az írónőtől Ilse Janda (14) története is full jó:)
Nekem Mellissa Marr Veszélyes játéka is a szívemhez nőtt. Sajna a többi könyvét nem olvastam, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
Ha esetleg találsz egy olyan blogot amin jó a történet, az is jó olvasmány lehet. Nekem is van blogom...:)Ha érdekel elküldöm a linkjét.:3
Szabó Magda: Abigél
Erich Kastner: Két Lotti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!