Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a kedvenc könyved és miért?

Mi a kedvenc könyved és miért?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 15:40
 1/10 anonim válasza:
100%
Angyalok és Démonok,mert szeretem a kalandosabb könyveket,és mert az egyház vitáját is megjeleniti. és mert rejtélyes,izgalmas. ÉS persze ahol játszódik..egyszerűen imdáom Rómát:)
2014. jan. 12. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
A ,,siu nim tao" mert nincs benne rizsa!
2014. jan. 12. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Ha csak egyet mondhatok minden bizonnyal a mondhatni protokolláris Robert Musil : A tulajdonságok nélküli ember

Azért mert lévén rendelkezem a kellő filozófiai háttérismeretekkel korfilozófiával, korrajz ismeretével így egészében élvezhetem azt a monumentális trilógiát ami így sincs befejezve ráadásul. Már elolvastam egyszer de még mindig jó.

2014. jan. 12. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Gyűrűk Ura
2014. jan. 12. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem változó, kb mindig amit olvasok.

Jelenleg Rebecca Donovan - Elakadó lélegzet című könyve.

Magával ragadja az olvasót, erőteljes érzelmeket vált ki.

Két véglete van: vannak benne a szívszaggató jelenetek és szívet melengető jelenetek is!

Tanulságos nagyon,érdemes elolvasni!

2014. jan. 12. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Maggie Stiefvater - Hollúfiúk

azért mert nem sablonsztori, érdekes és fordulatos történet, csak ajánlani tudom :) (én már 3x olvastam el)

2014. jan. 13. 02:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Susan Collins: Éhezők viadala trilógia

Szeretem az olyan karaktereket, mint Katniss (főszereplő) vagy Peeta, mert megvannak a maguk jó és rossz tulajdonságaik is, de nem hajlik át túlzottan a mérce egyik oldalra sem. Ezen kívül a történet izgalmas és egyedülálló, ami manapság elég ritka.

Van még kén másik "könyv" is, amiket legalább annyira szeretek, mint az Éhezők viadalát, azonban ezek nem jelentek meg. Az íróik az internetre teszik fel fejezetenként a szorit. Az egyik egy Harry Potter fanfiction (Parselmouth Lion: Nurmengard trilógia), a másik pedig egy önálló mű (Lauras: Héé, nem vagyok fiú)

2014. jan. 13. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Kettőt írnék, ha nem baj.

Bár már elég rég olvastam, még mindig nagy kedvenc Harry Potter, de főként azért nem vagyok hajlandó megfeledkezni róla, mert ezáltal szoktam rá az olvasásra, és így még többet jelent nekem. :)

A másik A tűz és jég dala ciklus, egyszerűen imádom. Sosem szerettem középkort, de ez fanatikusává tett. Minden egyes karakter gyönyörűen ki lett dolgozva, a történet logikus, látszik, hogy nem egy kispályás ez a Martin. :) Nagyon szeretem, rendkívül lebilincselő.

2014. jan. 13. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
A kedvenc könyvemet Meg Cabot írta álnéven. Tulajdonképpen az egész könyvsorozat a kedvencem :) Azért ez a kedvencem, mert igazán beleélem magam a történetbe, és felnézek a szereplőkre. Egyszerűen...magával ragadott, végre nem egy uncsi regény, ami tele van nyomkodva romantikával. Ebben is van, de ez nem olyan. Ez nem olyan mint a többi :)
2014. jan. 16. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Az éhezők Viadala TRILÓGIA!! az egész olyan szuperül van megcsinálva, hogy az hihetetlen! nagyon ajánlom!
2014. jan. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!