Mennyi szexualitas van a szent johanna gimiben?
Annyi,amennyi két toboz között lehetséges.
Amúgy bírom a sorozatot:D
Semennyi. Volt egy-két utalás rá, de szó szerint semmi.
Amikor mondjuk Cortez áthívja Renit és azt mondja, hogy tervei vannak estére (ő filmnézésre és hasonlókra gondolt), akkor Reni félreérti, de megbeszélték, meg volt rá utalás, hogy Viki esetleg lefeküdt Cortezzel, de tényleg csak utalás. Továbbá mikor Reni elmondja Kingának és Virágnak, hogy Cortez meghívta őt ,magához, akkor kicsit bepánikolnak, aztán kiderült, hogy Virág már aludt Ricsinél, de az már nem, hogy lefeküdtek-e, vagy nem. De alapjában véve tényleg semmi, Laura nem is akart bele a leírtaknál többet.
Egy mákszemnyi sincs, amit én azért egy csöppet hiányoltam. Nem, mielőtt nekem támadnátok, nem Szürke stílusú leírásokra gondoltam, de az utalások szerintem annyira nem voltak egyértelműek. (Érdekes módon a Rockerek sokkal többet utalnak rá, sőt még Zsoltinak is van egy elszólása Dinával kapcsolatban)
(És engem érdekelne, hogy lefeküdt-e Cortez Vikivel. Szerintetek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!