Milyen könyv készítő programok vannak?
oh...nagyon sajnálom
remélem, ennek ellenére összehozod! :)
am. miről szól a könyv (csak kíváncsiságból)?
Wordben, oldal beállítások, lapbeállítása és a/5ös. ott van benne. ha vkit érdekel, még lektorháló is van benne, meg bele lehet biggyeszteni mindenféle rejtett vagy nem rejtett, kurzorra odamenő biggyesztést, a szerkesztői részben, meg nyomon követést.
Bár a 2007esnek a menüsorját már kicsit komplikáltra vették. Én meg inkább írok kézzel, aztán meg írógéppel. A kiadó majd begépeli:D. Meg így áram szünet vagy utazás esetén is nyugodtan lehet vele haladni. Olyan könyvhöz meg, amit nem akarsz kiadni (az ilyen önéletrajzi könyvekre, hacsak nem valami mgmurdelt híresség vagy, senki se lesz kíváncsi) fölösleges íróprogramokkal szórakozni.
Writer's cafe
Celtix
yWriter
Utóbbi kettő ingyenes. Nekem a Writer's cafe nagyon bejött van is hozzá 56%-os magyar fordításom is, saját gyártmány :D
"Pali1977 nevű felhasználó válasza:
Writer's cafe
Celtix
yWriter
Utóbbi kettő ingyenes. Nekem a Writer's cafe nagyon bejött van is hozzá 56%-os magyar fordításom is, saját gyártmány :D"
Szükségem lenne a fordításra, ha kell, be is felyezem és visszaküldöm a kész csomagot. Vegye fel velem a kapcsolatot. Privátba is írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!