Szasza vagy Cortez? Zsófi vagy Reni? Abdul vagy Ricsi? Virág vagy Napsi? Zsolti vagy Kolos? Szjg vagy Bábel?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 19:55
11/41 anonim válasza:
Cortez,Zsófi,Ricsi,mind2,Zsolti,mind2:3
12/41 anonim válasza:
Cortez, Reni, Ricsi, Virag, Kolos, ha valasztani kell akkor SzJG de mindegyiket imadom :) <3
13/41 anonim válasza:
Cortez, mert hát Ő Örök:) Mindkettőt imádom más személyiség:D, Ricsi, Virág Zsolti Muhahahaha :DDD SZJG de a Bábelt is imádom:)
14/41 anonim válasza:
Cortez,Zsófi,Ricsi,Napsi,Zsolti,SzJG.:) A pszichopata Kingát már nem volt kivel összehasonlítani a Bábelből,mi?:D Úú amúgy úgy várom az új könyvet!!!!<3
15/41 Pokolkutya válasza:
Lehet egyáltalán választani? Szinte mindegyikük a szívünkhöz nőttek :)
16/41 anonim válasza:
én az szjghez jobban kötődök szóval Cortez Reni Ricsi Virág Zsolti Szjg....de a Bábelt nagyon szeretem meg is van nekem :)))..csak valahogy az Szjg felé húz a szívem <333
17/41 anonim válasza:
Zsófi vagy Reni - egyiket sem bírtam annyira, talán Zsófi
Abdul vagy Ricsi - Abdul
Virág vagy Napsi - Virág
Zsolti vagy Kolos - ömm, ők ketten miért vannak összehasonlítva? két tök különböző személyiség. zsolti az szjg-ből a kedvencem, kolos meg a bábelből :)
Szjg vagy Bábel - SZJG
18/41 anonim válasza:
Cortez, Reni, RICSIIII(<3), Virág, Zsolti, LUV SZJGÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!! :D
19/41 anonim válasza:
jé, kihagytam a Cortez+Szaszát :D Szóval kettőjük közül Cortez, de Szaszát is szeretem. Utolsó előtti voltam.
20/41 anonim válasza:
Cortez, Reni, Ricsi, Virág, Zsolti és Szjg <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!