Hol találhatom meg a True Blood c. könyvsorozat 4. részét?
Figyelt kérdés
Az első hármat már elolvastam,megvan a többi is,de csak angolul,de az angoltudásom nagyon gyér,ezért ha valaki leforditotta,akkor nagyon megköszönném,ha elküldené nekem.
email cimem:cico0304@freemail.hu
Ha valahonnan le tudnám húzni az is jó lenne.
2009. nov. 29. 18:59
1/4 anonim válasza:
Magyarra még nincs leforditva, igazából még a 3 sem csak pár rajongó forditotta le és rakta fel. A negyediket én még sehol sem találtam. El tudnád esetleg küldeni nekem azokat amiket neked angolul megvannak? reka0120@freemail.hu Ha elküldöd köszi.
2/4 anonim válasza:
:) még tényleg nincs lefordítva! de ezek szerinte neked megven a 3. magyarul? jajj, nagyon megköszönném ha elküldenéd:D : fannigal96@freemail.hu
3/4 A kérdező kommentje:
1.válaszoló-vampirtortenetek.mindenkilapja.hu-itt fent van az összes angol könyv,emellett más irók vámpirtörténetei is megtalálhatók.ha nem tudnád lehúzni,irj és elküldöm neked.
2.válaszoló-neked elküldtem a 3.részt,jó olvasást
2009. dec. 3. 12:10
4/4 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok és köszi :) (elirtam a 3 megvan magyarul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!