SZJG-A szent Johanna Gimi: Virág és Ricsi?
Figyelt kérdés
NEM(!) azért kérdezem, de ti, hogy képzelitek el Virágot és Ricsit akkor? Valaki letudná írni, hogy hogy képzelitek el pls.:D2014. jan. 4. 16:06
1/5 vörös98 válasza:
megértem miért kérdezed:) am szerintem teljesen spontán volt. lehet, hogy azután feküdtek le, miután Virág túl volt a nőgyógyászati afféren. Gondolom Virág egyszer átment hozzá, aztán. felforrósodtak a dolgok.
2/5 anonim válasza:
Én erre még nem gondoltam, mert számomra Virágot lehetetlen ÚGY elképzelni.
3/5 anonim válasza:
dettó :D Őt én sem tudom elképzelni úgy
4/5 anonim válasza:
én sem tudom úgy elképzelni virágot.:DDD
5/5 anonim válasza:
Szerintem Virág és Ricsi inkább a klasszikus, "megszokott" rendet követték.
Csók, simi, petting, stb. Ricsi rajong Virágért, és ez fordítva is igaz. A kapcsolatukat is tök jól "megszervezték", nem hiszem el, hogy valamibe csak úgy belecsaptak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!