Cz.Anna kérdése:
Milyen könyvet tudtok ajánlani, ami vicces és hasznos?
Figyelt kérdés
Lehet modernebb, de klasszikus is. Még csak 11 éves vagyok és lány. Előre is köszönöm : Cz.Anna :)2014. jan. 4. 11:33
1/5 anonim válasza:
Heló!
A tizennégy karátos autó, egyéb humoros Rejtő művek, Romhányi Szamárfüle...
Bár egy kcsiit msot godnban voltam, mert mire értetted, hogy "hasznos"? Legyenek benne parktikus tippek, vagy esetleg a kötelezők terén legyen segítségedre...
2/5 belapus válasza:
A hasznos szó kétségtelenül érdekes ebben az összefüggésben.Én is Rejtőt ajánlanám, különösen azért, mert 2014. január 1-jével lejártak Rejtő Jenő szerzői jogai, így a könyvei ingyenesen elérhetőek lettek.
Még egy hangoskönyv is van benne.
3/5 belapus válasza:
4/5 anonim válasza:
Bár én huszonegy éves vagyok, de épp most olvasom a Bezzeg az én időmben-t Fehér Klárától. Vicces, de okos könyv is. :) Könyvtárban biztosan megtalálod, de még neten is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :) A hasznost úgy értettem, hogy valamit tanuljak is belőle, szóval vagy szépirodalmi műre gondoltam, vagy olyanra ami mondjuk modernebb szavakkal megírt, de van benne valami amiből tanulhatok. Nagyon köszönöm a válaszokat
Anna :)
2014. jan. 5. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!