Tudnátok nekem 10-14 éves korosztálynak könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek olvasni és nemsokára befejezem azt a könyvet a megszerettette velem az olvasást. Kérlek sorozat könyveket is ajánljatok! Előre is köszönöm a válaszokat!2014. jan. 2. 18:19
11/12 anonim válasza:
Tudom, tudom, le vagyok ragadva, de HARRY POTTER összes, mert én eddig is szerettem olvasni, de miután ezeket kiolvastam, teljesen megváltozott a véleményem a könyvekről, annyira tudtam élvezni. És ha már olvastad esetleg, vagy nem érdekel, akkor bocs, de ami engem még megfogott, azt már mind írták. Az Egy zizi naplója és az Egy ropi naplója nekem nagyon tetszett, meg persze ott van még az SzJG és a Hűvösvölgyi suli. :)
12/12 anonim válasza:
Leiner Laura:Szjg, Bábel, késtél, Hullócsillag, Illúzió
Meg Cabot: Neveletlen hercegnő
Időfutár
Belle és Sebastian
Bocsi ha olyanokat is írtam ami már volt, nem figyeltem, hogy mit írtak a többiek. Jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!