Valaki le tudná írni nekem a Bábelt ilyen könyvismertető formában?
Egy 17 éves lány, történetesen Zsófi elhatározza, hogy a barátaival "birtokba veszi" a Bábel fesztivált. A legjobb barátnője Napsi, illetve a legjobb haverjai Szasza, Abdul, Hipó. A vonaton felszednek egy plusz tagot, de nem tudom mennyire van free spoiler. A polifoamokat a kocsiban hagyják, így az alvás miatt kénytelenek bekéredzkedni máshoz. Abdul állandóan Atit isteníti, aki az egyik haverja és már együtt buliztak néhányszor. Elméletileg ő is ott van a fesztiválon. Napsi bátyja, Boldi is központi szereplő lesz. Velük a lepakolásnál találkoznak, akivel van egy srác, Kolos. Szintén blogger, mint Zsófi. Kicsivel populárissabb oldalon. A Red Hot Chili Peppers koncertről és úgy összességében ír a Bábelről. Zsófinak megtetszik, de kiderül, hogy szerinte Kolosnak bunkó a stílusa. De azért jól szórakoznak. Főleg miután megtudja, hogy a fiúnak VIP belépője van az összes rendezvényre.
Napsi az olasz srácot, Zsófi Anthony Kiedist ajnározza.
Annyira nem akartam spoilerezni, de ha van kérdésed, nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!