GVivi kérdése:
Tudnátok nekem olyan könyveket mondani aminek a története megközelíti a Leiner Laura Szent Johanna gimi c. könyv történetét?
Figyelt kérdés
Az se baj ha nem de nagyon szeretem az ilyen könyveket!Ha tudtok még lehet természetfeletti lényekről szóló történet is de a lány szemszögéből legyen!Előre is köszi!2013. dec. 29. 19:17
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. jan. 9. 17:47
13/17 anonim válasza:
Akkor szakítsunk. :) Ez most új, bár szerintem kicsit uncsi. Az is lehet, hogy már olvastad... :D
14/17 A kérdező kommentje:
igen már olvastam
2014. júl. 20. 20:14
16/17 anonim válasza:
Leiner Laura Akkor szakítsunk
Az a jó, hogy nem is szakítanak :)
17/17 anonim válasza:
Én nagyon tudom ajánlani Kertin Giertől: Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld, Silber az álmok első könyve, Silber az álmok második könyve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!