Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem túl sok a vámpírokból?

Nem túl sok a vámpírokból?

Figyelt kérdés
én most olvasom az alkonyatot tetszik is ,de már mindenhol a vámpírokról van szó mióta megjelent!! ez kicsit már sok ,nem elég az alkonyat meg a további részei?
2009. nov. 27. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egy baj van !! NINCS JÓ VÁMPíROS FILM ! 1szer csinálnának olyat , csak 1szer ami mondjuk arról szól hogy mutatják normálisan hogy hogy öl egy vámpír és nem mozdítják el a kamerát akkor amikor éppen gyilkol meg ilyenek. Vagy hogy hogy lesz pontosan vámpír , meg mondjuk tisztán egy vámpír akár életéről vagy valami ilyesmi :D

Ha én rendező lennék ez lenne az elsö dolgom az után hogy felújítottam a szellemirtókat a mostani modern filmek szerint , nem vígjáték formában :D annyi k*rvajó lehetőség lenne de nem csinálnak semmi jót :D ( najó ez túlzás de kb ez van )

Jah és hogy válaszoljak a kérdésedre , nem sosem elég a vámpíros filmekből , DE CSINÁLJONAK JÓT :)

Farkasemberes az lesz szerencsére normális jövőre :D

2009. nov. 27. 20:07
 2/12 anonim ***** válasza:
jajj :) 1000 bocsánat most olvastam el pontosan hogy miről is van szó és hát azt hittem filmekről van szó :)
2009. nov. 27. 20:13
 3/12 anonim válasza:
Tényleg soknak tűnik. De most az Alkonyat könyvekkel újra elindult az őrület :-)
2009. nov. 27. 20:28
 4/12 A kérdező kommentje:
ez van :) xd
2009. nov. 28. 09:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak ajánlom az Interjú a vámpírral-t, szerintem nagyon jó film. Könyvben meg szerintem a Lestat, a vámpír viszi a pálmát:D

Nekem is kezd már elegem lenni a vámpíros könyvekből, a csapból is az folyik... Szerintem egynek- kettőnek értelme sincs... De komolyan. Úgy tűnik most az is elég lett a sikerhez, hogy 1-2 vámpír megjelenik a könyvben.

Mondjuk én elsőnek a modernek közül az Alkonyatot olvastam, az megfogott, nagyon ügyesen van megírva, végig fenntartotta az érdeklődésemet. Ezt az unokatesóm ajánlotta.

Aztán voltak itt ilyen Evernightek meg Megjelölve-k, amik szerintem szörnyűek voltak. Végig se tudtam olvasni őket, így hát nincs is jogom teljes véleményt alkotni. Nekem mindegy, akinek tetszik, olvassa!

2009. nov. 28. 11:42
 6/12 A kérdező kommentje:
igen ez így van!!miót megírták az alkonyatot azóta mindenki vámpírokról ír-.-
2009. nov. 28. 20:40
 7/12 anonim ***** válasza:

NEM sok a vámpírokból,annak akiknek ez a stílus jön be, és nekem azért tetszik, mert minden könyvben más és más a vámpírok szokásai, "életének" körülményei. Egyik rud napra menni, a másik nem.

Amugy meg az Anita Blake sorozat az még a Twilight előtt jött be Mo-ra, az is vámpíros, és sok vámpíros könyvet eredetileg a Twilight előtt írtak meg, csak Mo-ra most jutott el... :S

És most azért folynak a vámpírok a csapból, mert erre van kereslet, és a kiadók olyan könyveket vesznek meg külföldről, amiket itt is el lehet adni... ennek egy egész komoly gazdasági oldala van...

És sztem nem elég a vámpírokból, még még még, de azért az igényesebb fajtákból...

És annak akinek ez nem jön be, az ne olvassa... én egy romantikus vagy sci-fi könyvet nem olvasok, mert tom, hogy az nem az én műfajom...

szóval a lényeg, h izlések és pofonok :D

2009. nov. 29. 20:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, ha valaki vámpíros könyvet ír, vannak egész jók, én is szeretem őket, de az már túlzás, hogy mindegyik belefullad a romantikába. Egy vámpíros könyvnek/filmnek nem erről kéne szólnia(szerintem). Ott van például az interjú a vámpírral, vagy a penge filmek. Azok nem csöpögnek a cukormáztól.
2009. nov. 30. 08:47
 9/12 anonim ***** válasza:
De, szerintem sok. Én utálom az összes vámpíros szarságot, mégis mindenhol ott a képük, szövegek róluk, kérdések róluk, engem zavarnak. Akinek tetszik az ne nyomja a másik képébe, ne beszéljen erről olyannak aki rosszul van ezektől a kis meséktől. Miért nem lehet csendesen rajongani valamiért?
2009. dec. 7. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:

A csendben rajongás nem rajongás, mert aki rajong valamiért, az szereti azt a valamit, és mások tudtára akarja adni, hogy az a valami milyen jó. Attól hogy te nem fogod fel a rajongás lényegét, még ott lesz.

És a vámpír történetek sem egyformák, vannak közöttük sok sok különbözőség. Egy Anna Rice könyvet ne hasonlíts egy evermore-hoz.

Nem értem, neked mi bajod velük, sztem csak nem taáltátok meg a magatoknak való fajta könyvet... vagy pedig divatból utáljátok azokat???

2009. dec. 8. 08:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!