Tudnátok nekem olyan könyveket mondani ami a lány szemszőgéből van és szerelemről szól?
Figyelt kérdés
Ha lehet vámpíros vagy vérfarkasos legyen vagy mindegy csak természetfeletti történet legyen de az se baj ha nem az!Előre is köszi2013. dec. 28. 19:28
1/8 anonim válasza:
Szia :) bár ez nem természet fölötti, de, ha nem csal a memóriám lány szemszögéből van és szerelmes: Gyönyörű sorscsapás, fantasztikus könyv :)Ha még nem olvastad nagyon ajánlom beleszerettem. Aztán Melissa Marr : Veszélyes játék, Veszélyes álmok, Törékeny örökkévalóság. Ebben tündérek vannak, így elég természet feletti bár még csak az első részét olvasom, de már lassan a végén járok így ajánlom ezt is, mert nagyon jó könyv. Maggie Stiefvater: Shiver, Linger, Forever szintént trilógia farkasos :) a szereplők gondolatait külön vezeti szörnyen jó! Szinte ettem őket. Aztán a másik kedvenc trilógiám a Kerstin Gier trilógiája ez az Időtlen szerelem trilógia ( Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld) nagyon izgalmas. Aztán a Végzet ereklyéi sorozat abban van minden! Szerelem, természetfeletti lények vámpírok,vérfarkasok. IMÁDTAM:$ Huh hirtelen ennyi jutott eszembe, amit olvastam és kb. megfelel a kikötéseknek. Ha mégse felelne meg vagy már olvastad bocsi, de azért remélem tudtam valamit segíteni:) Jó olvasást! :)
2/8 anonim válasza:
Lauren Kate: Fallen-kitaszítva
több rész is van :)
3/8 anonim válasza:
Leiner Laura - Szent Johanna Gimi
- Bábel
Kalapos Éva - D.A.C.
Maros Edit - Hűvösvölgyi suli
Ezek a kedvenceim ebben a témában :)
4/8 anonim válasza:
Vámpírosak:
Twilight
Vámpírnaplók
Evernight
5/8 A kérdező kommentje:
Uhh köszi ebből a felét nem olvastam!:)a Gyönyörű sorscsapást olvastam és én is imádtam!nagyon köszönöm!:)
2013. dec. 29. 18:43
6/8 anonim válasza:
Ugye?:D Eszméletlen jó könyv :D örülök, ha segíthettem! :)
7/8 Ravel válasza:
Ha vámpíros akkor Richelle Mead Vámpírakadémia sorozata(1-6.)!!! Jó olvasást! ;)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. febr. 4. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!