Leiner Laura Bábelesek, ki mit gondol?
Figyelt kérdés
Szóval szeretném megtudni hogy ti mit gondoltok Zsófi és Szasza szerelméről?Milyen apró gesztusok voltak amiből lehetett látni hogy Szasza szereti Zsófit?Vagy hogy féltékeny?(kolos miatt)Lécci minnél több választ,kiváncsi vagyok a véleményetekre :)2013. dec. 27. 20:31
1/5 anonim válasza:
Imadom Laura konyveit igy a Babelt is egy nap alatt kiolvastam. Bar baratnom gyorsabb volt nalam ezert ot nyaggattam a 177. oldalnal hogy ugye Zsofi es Szasza osszejonnek?? De nem mondott semmit. Eleg egyertelmu volt foleg abbol adodoan amikor kidoltek a satorban hogy alszanak es pl amikor Zsofi Szasza vallan aludt el vagy ugy hogy fogta a kezet stb. Nekem a kezfogos elalvos resznel volt a pont hogy ok biztos osszejonnek. Imadtam :))
SZJG : Reni-Cortez
Babel : Zsofi-Szasza
Huvosvolgyi suli : Dori-Attila
D.A.C. : Flora-Mark
stbstb
<3
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) még jöhetnek a kommnetek :D <3
2013. dec. 29. 12:02
3/5 anonim válasza:
Remek könyv,mint minden könyve Leiner Laurának
4/5 anonim válasza:
Hát talán az , hogy Szasza rögtön befogatta Zsófit a sátorba és , hogy eléggé féltékeny volt amikor megtudtta , hogy Zsófi "belezúgott" Kolosba.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is,meg amikor mondja abdul hogy zsófi tartozik egy vallomással kolosnak(petráról) és akkor szasza kérdezi hogy elmondod neki? és abdul mondja hogy tudnia kell mire szasza hogy felőlem és elmegy.szerintem itt látszott hogy féltékeny volt
2014. jan. 1. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!