Szerintetek mi történik a szereplőkkel a Szent Johanna gimiben, a könyvek után?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Leiner Laura nem tervez folytatást (sajnos), de érdekelne a véleményetek!2013. dec. 27. 19:42
11/15 anonim válasza:
Az előttem lévő elég vicces varriáns. Szerintem mindenki elvégzi azt, amit elkezdett, és boldogan élnek. Ki tudja, lehet, hogy Reni és C. nem is maradnak együtt (bár ennek kicsi a valószínűsége). Sőt, lehet, hogy Andris és Robi ius ősszejönnek valakivel, és különvállik a két fiú útja... :D
12/15 anonim válasza:
Vagy összejönnek egymással, mint ahogy azt az előtted lévő is írta ;)
13/15 Domján Dominika válasza:
Reni és Cortez összeházasodik,lesz 2gyerekük..egy lány és egy fiú..Arnold lesz a keresztapjuk és Arnold kiment egyszer külföldre ahol megismerte élete szerelmét (a gyerekek keresztanyja)..de mikor megakarják keresztelni a gyerekeket elfogy a szentelt víz..az egész országban..Cortez és Reni nagyon szeretné a megkeresztelést..Reni mikor már zokogott,Cortez azt mondta neki: "ne sírj Édesem! Én elmegyek egy másik országba és hozok szentelt vizet!"..ám de még nem tudták hogy egész Európában nincs szentelt víz..amíg Cortez kint volt külföldön minden nap skypen beszéltek..elmesélte Cortez Reninek hogy az adott országban mi történt vele..mikor már a 6.országban sem talált szentelt vizet már azon volt hogy feladja..de egy Isteni szikra megtámadta az agyát és azt súgta neki hogy menjen el Ázsiába..el is ment..Indiában megismerkedett egy bindis időssel akiről kiderült hogy pap..adott Corteznak szentelt vizet,de mikor haza akart volna menni a repülők nem akartak elindulni..egyetlen egy sem.mindj.folyt.köv.csak.elf.betum
14/15 Domján Dominika válasza:
Mikor már azt hitte hogy soha nem jut haza egy kb.80éves bácsi egy rozzant repülővel felajánlotta hogy hazaviszi..mikor már félúton voltak a bácsi szívrohamot kapott,és meghalt.. ezért Corteznak kellett irányítania a repülőt..de mivel még soha nem vezetett repülőt fogalma sem volt hogy hogyan kell..azt hitte hogy megfog halni..de meglátta hogy van robotpilóta és bekapcsolta..de a leszállást neki kellett végre hajtania..egy-két döccenéssel földet ért a gép..mikor kiszállt a repülőből megígérte magának hogy soha többet nem fog légi úton utazni..a tévések ott voltak a repülőtéren és riportot csináltak Cortezzel aki kissé fáradttan de válaszolt a kérdésekre.."végre itthon" mondta és lehuppant a kanapéra..Reni nagyon aggódott érte mikor távol volt..Arnold és a felesége nagyon megörültek Corteznek..megtartották a keresztelőt és a gyerekek az évek során felnőttek,Cortezék megöregedtek,Arnoldék még mindig csodálatos házasságban élnek,a többiek meghaltak buszbalesetben,mikor a részeg buszsofőr kamionnak hajtott..
15/15 anonim válasza:
Istenem én egyáltalán nem így képzeleeem!
Ez egyszerűen borzasztó! Nem kritizálni akarlak, csak miért kell ilyen negatíven gondolkozni?? :((
Itt a blogom a folytatásról:
Sziaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!