Valaki tud ajánlani valami jó ifjúsági regényt, szerelemmel, ami esetleg naplószerű? 15/L
Szia! Olvastad már a Szent Johanna Gimit? Ha nem akkor én ezt ajánlanám és a Bábel is jó könyv. Mindkettőt Leiner Laura írta.
Ally Carter Gallagher lányos könyveit is ajánlanám. Nekem az is tetszett. [link]
Szerintem tutira olvastad a Szent Johanna Gimit. Nos, ha azt tetszett, akkor tetszeni fog a Nyitótánc, esetleg a Hűvösvölgyi suli, meg talán a D.A.C.
Én az ilyen ifjúsági könyvek közül ezeket szerettem a legjobban: Figyelj rám, Tökéletes, Altatódal, Tökéletes kémia, Heti csaj, A soha határa, Amíg élek, Csillagainkban a hiba, Mielőtt elmegyek, Tizenhárom okom volt, Easy, Dublin street, Anna és a francia csók, Összekuszálva, Gyönyörű sorscsapás, Pushing the Limits
Ha viszont kicsit el tudsz rugaszkodni ezektől a sztoriktól, és olvasnál valami mást, akkor ajánlom a Beavatottat, az Obszidiánt és Az angyalt. Három legkedvencebb könyvem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!