Hogyan kell könyveket letölteni?
A Play áruházhoz nm értek.
Felmész scribd [pont] com-ra, vagy a Google-be ütöd abe a könyv címét, hogy xy pdf, és ha szerencséd van, le tudod tölteni.
Leszedsz egy Calibre nevű progit, azzal átalakítod epub formátumban, majd a telefopnodra is leszedsz egy e-book olvasó alkalmazást ( én a Moon+ Readert használom), rárakod a telefonra, olvasod.
Én is technikai analfabéta vagyok, szóval annyira nem lehet nhéz, ha meg tudom csinálni :D
Mit szeretnél, mit mondjak el pontosabban ?
Nem azon kell keresni, hanem azzal kell átalakítani, márha a Calibre-ról (továbbiakban C) beszlünk.
Le kell szedned a könyved pdf-ben, aztán ha megvan, fogod a C-t, Új könyvek menüre rákatt, felhozza a mappát, onnan megkeresed, hova mentetted le a pdf-et, leokézod, látni fogod, hogy bent van a programban, ott középen, névvel, címmel, mindennel együtt.
Rákattintasz, majd felül a konvertálás menüre---> OK, vársz, kész a megfelelő programod.
Letöltöd tel.-re az e-book olvasót, ait mondtam, rácsatlakoztatod a gépre a tel.-t, majd átmásolod gépről a telefonba, és kész. Megnyitod az e-book olvasót, fájlok menüpont alatt kiválasztod, hova raktad a könyvet, onnan már csak olvasnod kell, vagy rárakni a "polcra".
Oké! Jó hír: SIKERÜLT A GÉPRE LETÖLTENI, ÉS ONNAN MEG A TELEFONRA!
Most akkor melyik alkalmazás is kell az olvasásához? A C.? :o
Szuuuuper :D
Nem, a C-vel konvertálsz, a Moon+-szal olvasol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!