Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnál ajánlani nekem egy jó...

Tudnál ajánlani nekem egy jó könyvet?

Figyelt kérdés
Lehet akár újonnan megjelent könyv, vagy amit te nagyon szeretsz. Előre is köszönöm. Azt azért megemlíteném, hogy az Alkonyat és a hasonló stílusok nem az én műfajom (vámpírok, zombik, stb.)...így más könyvekre lennék igazán kiváncsi.
2009. nov. 26. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Darvasi László, Parti Nagy Lajos, Nádas Péter könyvek jók. Bár persze nem tudom, milyen stílűre gondolsz.

Winkler Róbertnek zseniális és mókás könyvei vannak (pl. Nagyvárosi búvár - állatos, irtó vicces)

Hrabal, Hasek, Milan Kundera könyveik szintén jók.

Szeretem Orwell könyveit is, de lehangolóak.

2009. nov. 26. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
32%

kérdező mennyire ismered már a népet

rögötn azt írta vna sztem is mindenki, mintha még nem ismerné az egész világ

2009. nov. 26. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Ken Follett - Egy férfi szentpétervárról

A tű a szénakazalban

2009. nov. 26. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyik személyes kedvencem a Lucas (írót így hirtelen nem tudok mondani) de nekem nagyon tetszettek pl Eragon, Északi fény

valamint Doughlas Adams: Galaxis utikalaúz stopposoknak -hihetetlen a szövege!

2009. nov. 26. 20:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat utána nézek a felsoroltaknak :) 2. válaszoló! mivel minden 2. kérdés evvel foglalkozik szinte egyértelmű lett volna a könyv ajánlása, így megelőztem a dolgot
2009. nov. 26. 23:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Furcsa hogy még a "Mit vegyek fel holnap" szintű kérdésre is több válasz szokott lenni, mint pl most a könyves kérdésemnél, másra számítottam bevallom, de tőletek is kaptam szép számban azért :)
2009. nov. 26. 23:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Az en kedvencem Emile Zola.Vagy Balzac is nagyon jo.Ok igazan tudtak irni, nem mint ezek a most divatos izek...(Bar Ken Follett Katedralisa teljesen lenyugozott)Vagy amit most utoljara olvastam, Reymont:Parasztok.De az orok nagy kedvencem Wass Albert.Rengeteg jo konyv van, de nem mondtad, h fiu vagy-e vagy lany, meg hogy megis milyen stilusu konyvek jonnek be, igy nehez valaszolni.En szepirodalomban tudnek neked ajanlani sok jo konyvet.
2009. nov. 27. 00:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Aaa, kozben rajottem h lany vagy:-)Hat akkor ezek, amiket elobb irtam, tetszenenek sztem.Vagy van meg egy tippem ami tuti bejonne, "Szep asszonyok egy gazdag hazban".Egy ismeretlen kinai szerzo konyve, es a csaszarsag idejeben be is volt tiltva, mert eleg sok erotikus reszlet van benne, de ettol fuggetlenul lebilincselo.En egymas utan haromszor olvastam el, pedig jo hosszu:-)
2009. nov. 27. 01:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Szilvási Lajos könyvei nagyon jók.
2009. nov. 27. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:

en most kezdtem el az "under the dome"-stephen king

es nagyon tetszik,es jo hosszu-tobb mint 1000 oldal.

2009. nov. 27. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!